Това заяви проф. д-р Антоанета Христова при представянето на шесттомен

...
Това заяви проф. д-р Антоанета Христова при представянето на шесттомен
Коментари Харесай

Бан Най-Накрая Съобщиха Историческата Информация, За Която Цяла България Трепереше!

Това съобщи проф. доктор Антоанета Христова при представянето на шесттомен алманах на Българска академия на науките за трендовете в демографското възпроизводство и взаимоотношението сред обособените процеси.

По документа са работили шест работни групи, оповестиха от Българската академия на науките (БАН). От проучването се вижда, че безплатните учебници и пособия са най-предпочитани - 13,7% от допитаните считат, че това би помогнало за решение на демографските проблеми. Според 12,9% безплатните медикаменти за децата биха били помощ. 10,7% от участниците в социологическото изследване желаят безвъзмездна храна в учебно заведение, съвсем толкоз - 10,6% желаят гратис следене на бременността и безвъзмездни проучвания. За целодневен режим на образование са се оповестили 7% от интервюираните. " Истината е, че предлагаме дейности, които няма да дадат резултат на следващия ден, нито даже след година, написа Блиц.

В Югозапада се случва нещо, което е на път да остане в историята Но в случай че има единодушие в обществото и измежду политическите сили, в историята ще останат имената на хората, трансформирали рецесията в стабилно развиване и високо качество на живот ", добави доктор Христова. Сборникът е озаглавен " Мерки за превъзмогване на демографската рецесия в Република България ".

Национален статистически институт удостовери страшната прогноза на Централно разузнавателно управление на САЩ за България! Той изследва направленията - " Раждаемост и фамилни политики ", " Смъртност, стареене и качество на живот ", " Миграции и национална еднаквост ", " Демографско развиване и трудови запаси ", " Уязвими етнически и религиозни групи и общности ", " Демографска политика в България през интервала 1879 - 1989 година ". Проектът " Мерки за превъзмогване на демографската рецесия в Република България " е предоставен от Министерския съвет. Целта е да се извърши повсеместен обзор върху развиването на популацията в България и да бъдат препоръчани съответни ограничения за смяна на отрицателните трендове в демографското развиване на страната.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР