Това заяви при предаването на властта бившият вече премиер Кирил

...
Това заяви при предаването на властта бившият вече премиер Кирил
Коментари Харесай

Петков към Донев: Няма заложени мини, копки, подводни камъни и условия за апокалипсис

Това съобщи при предаването на властта някогашният към този момент министър председател Кирил Петков на своя

Петков добави, че воденето от него държавно управление оставя 1,5 милиарда лева остатък в бюджета, съобщи, че подготвени са оперативните договорености по Плана за възобновяване. Бившият министър председател изрази вяра служебният кабинет да продължи битката с корупцията и против неналичието на правдивост в правосъдната система и пожела кураж, храброст и триумф на новите министри.

“Пожелавам ви темперамент, храброст и мъдрост, с цел да отстоявате с всеки собствен автограф и решение националния интерес. Запазете отдалеченост от властта, с цел да не губите връзката си с хората. Когато търсите решение за действителен проблем, мислете за всеки човек, който би трябвало да се оправя с него. Държавата, за която нормално се приказва като за нещо отвън нас, в действителност сме самите ние! ", сподели Донев.

Той очерта и най-неотложните задания пред новия кабинет: цените на природния газ и на горивата, високата инфлация, блокираните поправки и поддръжка на пътищата в страната, митинга на пътностроителните компании.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР