Това заяви при посещение във Варненско лидерът на ГЕРБ и

...
Това заяви при посещение във Варненско лидерът на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Борисов за ПП: Или не са ни разбрали, или се правят, че не са

Това съобщи при посещаване във Варненско водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.

 

Повод за коментара му е протегнатата ръка от партията му и основаната “контактна група за договаряния за кабинет ”, която ще се води от Росен Плевнелиев и Соломон Паси. От “Продължаваме Промяната ” през днешния ден оповестиха, че отхвърлят да договарят с ГЕРБ и да вземат участие в каквато и да е форма на съдружно ръководство с Борисовата партия. 

 

“Ситуацията е такава, че и на нови избори ще е отново по този начин. Надявам се, че разсъдъкът ще надделее. Затова и предложихме разновидността за контактни групи, които да създадат лист с значими за България неща, които ние да подсигуряваме по-късно “, сподели Борисов.

Той посочи, че са “оставили вратата отворена “ всеки, който пожелае от другите партии да вкара в преговорния екип човек.

 

Въпреки протегнатата ръка обаче Борисов насочи остри рецензии към Политическа партия. Според него те “увъртат ” за войната в Украйна, а също така се “къпят в медиен комфорт ” и по тази причина никой публицист не е направил " обикновената сметка ". Били привилегировани, тъй като брифингите им се излъчвали “директно от медиите ”. 

 

" Продължавам да смятам, че някоя заран можем да се събудим с тежка злополука в района - Запорожие. И тогава доста бързо всички ще не помнят какво сме се обиждали. Ако би трябвало да се заяждаме, както ни отива и на тях, и на нас, въпреки всичко да ги предупредя, че предизборната акция свърши и можем да четем цифрите. когато приказва за 3% недостиг Асен Василев, само че в това време страната реже всички финансови разноски и спести от тях 6 милиарда лв., ще отиде на 4%. В края на гад нищо друго не би трябвало да се прави, с цел да слезем на три % ", съобщи някогашният министър председател. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР