Това заяви премиерът Бойко Борисов в предаването Лице в лице

...
Това заяви премиерът Бойко Борисов в предаването Лице в лице
Коментари Харесай

Цацаров е много, много начетен човек - той е чел много и в диспут ще победи всеки

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в предаването " Лице в лице " на bTV по тематиката " господство на правото " и новия основен прокурор.
Според Борисов, Цацаров е доста интелигентен, тъй като доста е чел, до момента в който бъдещият основен прокурор Иван Гешев бил доста добър в оперативната работа и щял да работи доста добре със службите.
" Аз поддържах най-вече Лозан Панов преди време ", продължи Борисов, като посочи, че го направил с депутатите си. По думите му, Панов нямало в този момент да е ръководител на Върховния касационен съд (ВКС), в случай че не го е подкрепил.
Премиерът сподели и, че " както направихме Мая Манолова омбудсман ", по този начин се желало " Христо Иванов или Х човек " за основен прокурор, само че към този момент му омръзнало " на негов тил да се заемат постове ". Борисов уточни и в ефир, че братът на Иван Гешев е защита на президента Румен Радев - по информация на Actualno.com братът на Гешев е чиновник на НСО на по-високо равнище - равнище " шеф ".
За край по тематиката Борисов попита: " Това ли ще ни е предаването? "
Каква крилата фраза сподели още Борисов - научете в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР