Това заяви пред служебното правителство държавният глава Румен Радев. Президентът

...
Това заяви пред служебното правителство държавният глава Румен Радев. Президентът
Коментари Харесай

Радев прие министрите от служебното правителство на “Дондуков 2”

Това съобщи пред служебното държавно управление президентът Румен Радев. Президентът предложения на " Дондуков 2 " назначените от него министри от втория длъжностен кабинет минути откакто Народното събрание утвърди новия състав на Министерския съвет и поддържа Кирил Петков за министър председател.

" Уважаеми дами и господа, безпринципните нападки по ваш адрес от най-корумпирания и злепоставен режим са отличен отзив за вашата работа. Най-добрата оценка за дейностите ви е утвърждението на хората. Днес задачата ви е изпълнена, само че идеята “България” е непреходна и вашите подготвеност, опит и престиж, ще са нужни в бъдещете ", уточни още Радев.

Самият длъжностен министър председател, който бе определен и за боен министър в кабинета " Петков " - Стефан Янев, уточни, че резултатите от работата на държавното управление му са налице, само че оценката е на хората.

" Ще си разреша да кажа обаче, че след два служебни кабинета България е друга. Надявам се - малко по-добра. Дали ще продължим в същата посока зависи от продължение на същото движение на промени. Това е и един от претекстовете, въз основата на който взех решение да остана в идващия кабинет - смяна е нужна и хората чакат промени ", уточни още Янев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР