Това заяви пред РИА Новости членът на комисията по външна

...
Това заяви пред РИА Новости членът на комисията по външна
Коментари Харесай

Светът Трепери! Всеки Момент Ким Ще Извърши Немислимото!

Това съобщи пред РИА " Новости " членът на комисията по външна политика към съветската Държавна дума Антон Морозов след посещаване в Пхенян.

Той дружно с още двама съпартийци депутати от Либералдемократическата партия е бил в състава на делегация, обитавала в КНДР от 2 до 6 октомври.

Според известие на съветското посолство в Пхенян делегацията е била призната " на високо ниво ".

" (Севернокорейците) се готвят за нови изпитвания на ракета с огромен обхват. Те дори ни демонстрираха математически калкулации, които съгласно тях свидетелстват, че ще могат да доближат западното крайбрежие на Съединени американски щати благодарение на своите ракети ", сподели Морозов.

Севернокорейски политици му споделили, че страната им разполага с " технология за нахлуване на бойна глава в атмосферата и технология за ръководството на тази бойна глава ".

По думите на съветския народен представител севернокорейците се канят да изстрелят още една ракета с отдалечен обхват, при което тяхното " въодушевление е общо взето много войнствено ".

Алексей Диденко, различен член на съветската делегация, сподели, че той и сътрудниците му са били " изумени и възхитени от достиженията на националното стопанство ", които в изискванията на най-строги наказания са показали техните " сътрудници от Северна Корея ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР