Това заяви пред NovaNews проф. Вили Лилков, общински съветник от

...
Това заяви пред NovaNews проф. Вили Лилков, общински съветник от
Коментари Харесай

Вили Лилков: Препирнята в СОС е заради неизживяна предизборна кам...

Това съобщи пред NovaNews проф. Вили Лилков, общински консултант от “Синя София ”.

 

В понеделник Столичният общински съвет още веднъж не съумя да излъчи собствен ръководител. Грети Стефанова, която бе препоръчана за краткотраен ръководител на мястото на Борис Бонев, чиято кандидатура бе оттеглена, не съумя да събере задоволително гласове. Ново съвещание на СОС се чака при започване на идната година. 

 

Лилков уточни, че по време на акцията се произнесоха доста неприятни неща сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС и това към момента не може да се преодолее и не помни. По думите му напрежението сред двете обединения е много огромно и има непреодолими разлики. 

 

“ГЕРБ не желаят да вземат участие в никакви диалози. Досега имаше 4-5 предложения, на които те не се отзоваха ”, уточни още Лилков.

 

Общинският консултант уточни още, че евентуално в границите на тази година няма да се стигне до приемане на план-сметката за чистотата, което значи, че през 2024 година ще би трябвало да се работи с портфейла от 2023 година, т.е. с доста по-ограничени средства. Той е уверен, че блокажът в СОС ще докара до чисто битови проблеми за жителите на София.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР