Това заяви пред Нова телевизия Милена Михайлова, приятелка на 42-годишната

...
Това заяви пред Нова телевизия Милена Михайлова, приятелка на 42-годишната
Коментари Харесай

Венцислав убил жена си в кв.”Лагера” с мотива: “Няма безплатен обяд”! Приятелка на убитата Елена проговаря…

Това съобщи пред Нова телевизия Милена Михайлова, другарка на 42-годишната Елена Василева, която на 18 август 2017 година бе разстреляна измежду бял ден в заведение в столичния кв. “Лагера” от брачна половинка си Венцислав Василев.

Преди дни 65-годишният мъж бе наказан на 13 години и 4 месеца затвор от Софийския градски съд, откакто се призна за отговорен и процесът протече по съкратената процедура.

Четири тъжби до полицията и прокуратурата, поредност позвънявания на телефон 112 и ограничаваща заповед не съумяват да спасят Елена от брачна половинка й, с който се разделя преди време, само че по този начин и не се развеждат.

“Тя знаеше, че ще бъде убита от Венцислав и живееше с тази мисъл. След като в 1 година имаш 4 тъжби, това е сигнал, че нещо се случва”, добави Милена Михайлова.

По думите й, Венцеслав Василев е изразил страдание пред съда, само че единствено на думи.

“Изкарваше на показ финансовия фактор на техния брак и все едно това, че той я е издържал му е дало правото да отнеме живота й. В почивката се обърна към мен и ми сподели: “Милена, няма безвъзмезден обяд”, сподели още приятелката на убитата Елена.

“Той споделя, че Елена е желала да му отнеме децата, само че в действителност не е направил нищо през тези 2 години, с цел да види децата си”, добави още младата жена.

Решението на градските магистрати обаче не е дефинитивно и предстои на обжалване и митинг в 15-дневен период пред Апелативния съд.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР