Това заяви пред Нова телевизия икономическият експерт Евгений Кънев. Според

...
Това заяви пред Нова телевизия икономическият експерт Евгений Кънев. Според
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Абсурдно е дипломат да дава ултиматум на премиер

Това съобщи пред Нова телевизия икономическият специалист Евгений Кънев.

Според Евгений Дайнов съветската дипломация не е нищо друго, с изключение на непрекъснато изнудване и заплашване на всички останали за те да бъдат сведени до подчинено състояние.

По думите на полк. Владимир Миленски войната на Русия в Украйна е била лакмус - паднало по думите му пердето, което българските жители имали пред очите си.

" Видяхме с желанието ни да предоставяме ли помощ, или не. Да я назоваваме ли “война”, жертви ли са това или са самоубийства. Войната сложи началото на събуждането на България. За страдание би трябвало да се случи такова надълбоко разтърсване. Това (изгонването на съветски дипломати, бел. ред.) е като продължение на войната. То е част от този огромен прелом, който Русия стартира. Опитва се да трансферира виновността за това на всички други, в това число и върху България. С държанието си Митрофанова го потвърждава ", уточни Миленски.

Според журналиста Асен Агов изгонването на съветски дипломати е изцяло обикновено и няма въпросителни в прозедурата.

" Опитът на Митрофанова да сложи акцентиране върху водачите, готвачите и счетоводителите е безразсъден. Има контингент, командван от военачалник на ГРУ. Шпионите са над 100. Те работят под прикритие. Не е правилно, че всички посолства се занимават с шпионаж. Несъстоятелен мотив е. Нямало казус, само че Чехите изгониха десетки дипломати след разкритията за гърмежите в оръжейни хранилища край Врбетице ", уточни Агов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР