Това заяви пред NOVA News служебният регионален министър арх. Иван

...
Това заяви пред NOVA News служебният регионален министър арх. Иван
Коментари Харесай

Шишков: Липсва асфалт на още няколко отсечки, започва разследване

Това съобщи пред NOVA News служебният районен министър арх. Иван Шишков. 

 

Проверки са направени на пътя от Сливница до кръговото кръстовище в Банкя. Асфалтът там е с към 5 см. по-тънък. 

 

“Георадар направи тест и на Северната скоростна дъга, а резултатите се чака да излязат до седмица - две. Строителят и надзорът би трябвало да носят отговорност. Държавата като възложител - също. Очевидно ще би трябвало да се създадат съществени поправки ", изясни още Шишков.

 

Служебният районен министър не отхвърли присъединяване си в възможен нов, трети длъжностен кабинет, в случай че не се стигне до излъчването на постоянно държавно управление и страната отиде на шести парламентарни избори. 

 

" Анализът на положението на пътищата не е бил за политическа приложимост, само че резултатите доведоха до конфликт сред мен и политическа мощ. Аз стопирах да приказвам, тъй като трябваше да дадем цялостна опция изборите да бъдат равнопоставени. Ако няма постоянен кабинет, ще продължим да работим по ремонтите. Ще създадем по този начин, че да построим автомагистралите на старите цени, с цел да не губи пари страната ", акцентира Шишков.

Той разяснява и думите на Бойко Борисов, който го назова " палач " в народен ефир по време на предизборната акция. Причината - Шишков беше основен проектант на регион " Триадица ", когато там токов удар умъртви дете на тротоар.

" Имам три месеца да реша дали да заведа дело. Ще прикани Борисов да направи вътрешна инспекция дали е измамен във внушенията, които са му създали за мен. Ако направи разбор, ще одобри, че е измамен. А аз съм податлив да приема опрощение за думите му, че съм " палач ". На мястото на токовия удар имаше преместени от Столичната община кабел и светофар, нелегално строителство и ремонт на инфраструктурата, а шахтите не отговаряха на нормите ", разяснява районният министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР