Това заяви пред журналисти служебният министър на регионалното развитие и

...
Това заяви пред журналисти служебният министър на регионалното развитие и
Коментари Харесай

Шишков: С коментарите за мащаба на незаконното строителство, господин Нанков откри предизборната кампания

Това съобщи пред публицисти служебният министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков в отговор на отправени по-рано през днешния ден обвинявания от ГЕРБ-СДС.

 

Шишков сподели, че всичко, което е възлагано в границите на предходната година, е дело на предходния постоянен кабинет. Може би имаме няколко възлагания от настоящия длъжностен кабинет, ще направя изследване, добави министърът.

 

" Когато започнахме да разясняваме мащаба на противозаконното строителство, господин Нанков откри предизборната акция дружно с мен ", разяснява министър Шишков.

 

ГЕРБ-СДС желае инспекция на ремонтирани пътища от две години насам и разплатени последните месеци от служебния районен министър Иван Шишков, оповестиха по-рано през днешния ден на брифинг в Народното събрание депутатите Николай Нанков и Росица Кирова.

 

Тъй като не имаме вяра на обективните преценки, инспекции, осъществявани от Агенция " Пътна инфраструктура " и новата " бухалка " на служебната власт, особено на министър Шишков - ДНСК, още предходната седмица сме внесли искане да бъдат тествани поправки на пътища, възлагани или изпълнявани през последните две години, и разплатени последните няколко месеца от служебния районен министър, изясни Нанков.

 

Проверката и съответните експертизи и разбори да бъдат осъществени от две самостоятелни упълномощени лаборатории - българска и немска, упорстват от ГЕРБ-СДС. Нашата информация е, че една част от тях попадат под хипотезата " главен ремонт ", само че са възлагани от Шишков и от постоянния кабинет " Петков " като настоящи поправки и поддръжка, посочи Николай Нанков.

 

По този мотив експертизите министър Шишков посочи, че ще бъдат направени инспекции на всички места, където това е належащо. ПР-акции на ГЕРБ няма да вършим, с цел да вършим инспекции, с цел да може те да вършат предизборната си акция в тази посока, добави министърът. 

 

По мотив определянето на ДНСК като " бухалка " на служебната власт, министърът подсети, че това е институцията, която има изключителна заслуга по приемането на интерконектора с Гърция и посочи, че тя си прави работата. За господин Нанков ДНСК наподобява " бухалка ", когато вади обстоятелствата, разяснява министърът.

 

В коментар дали е поканен от президента още веднъж да заеме поста на районен министър, Шишков сподели, че това ще бъде оповестено от президента.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР