Това заяви пред журналисти лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след

...
Това заяви пред журналисти лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС по-скоро ще подкрепи кабинета „Габровски“, но това зависи от програмата му

Това съобщи пред публицисти водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след съвещанието на Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи.

Структурата и съставът на Министерски съвет, препоръчани от кандидат-премиера чл.-кор. проф. Николай Габровски, влизат за диспути и гласоподаване в Народното събрание на следващия ден.

Имайки поради всичко това, което се случва на политическия терен, това, което сега стои пред държавата и за което приказваме от много време – такава ни беше предизборната акция, а и държанието след изборите, ние по-скоро ще подкрепим кабинета „ Габровски “, сподели Карадайъ. И незабавно посочи: „ Но това въпреки всичко зависи и от програмата и метода, по който ще се показват, тъй като ние до момента сме имали единствено една среща с претендента за министър-председател. “.

Програмата е доста значима – какво има намерение да прави това държавно управление. Няма нищо непременно, акцентира Карадайъ.

В момента вършим огромни взаимни отстъпки за поддръжката на това държавно управление, категоричен бе Карадайъ, уточнявайки: „ Евентуално на следващия ден в дебата ще изложим нашите причини. “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР