Това заяви пред bTV Антон Кутев, бивш говорител на служебното

...
Това заяви пред bTV Антон Кутев, бивш говорител на служебното
Коментари Харесай

Антон Кутев: Нинова не осъзна, че е вредна за БСП. Не търпи силни хора, интересува се от личната си власт

Това съобщи пред bTV Антон Кутев, някогашен представител на служебното държавно управление и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.

Коментарът му идва на фона на днешният конгрес на левицата, на който би трябвало да се реши въпросът с оставката на Корнелия Нинова. Лидерът на Българска социалистическа партия я подаде след неприятните резултати от изборите на 14-ти ноември, само че които левицата се подреди четвърта в Народното събрание.

" Не мога да схвана огромна част от дейностите на Корнелия Нинова. Не разбирам за какво откакто имаш внезапен спад в доверието за какво продължаваш да държиш да управляваш ти. Съвсем обикновено е в една естествена демократична страна да си подадеш оставката, когато загубиш избори. Нищо неприятно няма да не бъдеш народен представител. Но не може да продължаваш да управляваш по същия метод. Не знам за какво беше тази офанзива към Радев от самото начало ", уточни Кутев.

Той бе безапелационен, че левицата несъмнено е застанала зад кандидатурата на Радев за втори мандат на " Дундуков 2 ", само че говоренето на Корнелия Нинова е било спорно.

" Въпросът за какво не е към мен. Но явно тя загуби от това в личната си партия. Резултатът беше неприятен за Българска социалистическа партия ", уточни Кутев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР