Това заяви пред Българската национална телевизия акад. Николай Денков, посочен

...
Това заяви пред Българската национална телевизия акад. Николай Денков, посочен
Коментари Харесай

Денков се надява на работен диалог до дни. Ще се размразят ли преговорите с Мария Габриел?

Това съобщи пред Българската национална телевизия акад. Николай Денков, посочен за министър председател от “Продължаваме Промяната ” - “Демократична България ”. 

 

ГЕРБ “замразиха ” договарянията с ПП-ДБ, от които се появи концепцията за ротационно държавно управление с 18-месечен небосвод, след публикуваните от отделилия се от Природен парк народен представител Радостин Василев записи. Междувременно се появиха и апели за експертен кабинет от няколко места. 

 

Денков уточни, че не е бил обсъждан вид Мария Габриел да заеме премиерския пост. Спекулации за това имаше през днешния ден, а по-рано Даниел Митов даже стартира концепцията Габриел да е тази, която да получи мандата за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев. 

 

Денков разяснява и репликите на Асен Василев от съвещанието на Природен парк по отношение на уволненията в администрацията и службите, които провокираха остри реакции. По думите на акад. Денков това е било “емоционално изявление в среднощ ”, пристигнало след доста напрежение. 

 

“Винаги сме спазвали законите, по този начин ще бъде и в този момент. Аз ще бъда поръчител, че няма да се случват противозаконни дейности ", уточни Денков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg