Това заяви младият мъж, който е спасил жената от юмруците

...
Това заяви младият мъж, който е спасил жената от юмруците
Коментари Харесай

Потрес! Нови разкрития за мелете с Явор Бахаров и гаджето му

Това съобщи младият мъж, който е избавил дамата от юмруците на артиста и е повикал полицията в нощта на националния празник 3 март в центъра на София, написа „ Телеграф “.

Той е и единственият свидетел на случая.

Когато пристигнали ченгетата и поставили белезниците на звездата от „ Стъклен дом “ и „ Тилт “, те останали с усещане, че абсурдът бил с бивше гадже.

Рая Пеева изгря на киноекрана като естрандата легенда Лея Иванова във кино лентата на Радослав Спасов „ Пеещите обувки “, а по-късно блесна и в сериала на bTV “Скъпи наследници “ като нахаканата Поля. Рая е щерка на актрисата Красимира Демирева и на барабаниста на „ Спринг “. В момента Пеева е актриса в Младежкия спектакъл „ Николай Бинев “.

След като се разбра за екшъна Рая Пеева разгласява в профила си във фейсбук фото по какъв начин се целуват с Явор Бахаров в градския парк. „ Някои медии със или без предпочитание комбинират и преувеличават обстоятелства. Случката е мощно пресилена и не дава отговор на истината. Не е имало принуждение над жена, нито пък към полицейски чиновник, това е потвърден факт! В навечерието на 8 март, както и в последните 3 години ние сме дружно. Обичаме се, обичайте се и вие “, беше единственият коментар на актрисата. След секунди същата обява излезе и на стената на Явор Бахаров.

Тези изказвания звучат смешно на фона на формалното удостоверение на новината от Столична дирекция на вътрешните работи със специфична конференция няколко часа по-рано.

„ На 4 март е получен сигнал на телефон 112 към 1:30 часа през нощта. Колегите от Първо РПУ са реагирали, обстановката е станала на улиците „ Паренсов “ и „ Раковски “. Сигналът е бил за зародил скандал сред две лица. Екипът се отзовава. След което следва несъблюдение на полицейско предписание. В тази връзка лицето е арестувано и съпроводено до Първо районно ръководство поради оказана опозиция на орган на властта. В ръководството му е наложена първична мярка за неотклонение от 24 часа в арест, а по-късно прокуратурата му я трансформира на 24 часа. Той се е признал за отговорен и в съда е импортирано съглашение. Бахаров има наложено наказване „ пробация “ за период от 9 месеца “, съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР