Това заяви гл. инсп. Николай Станчев, началник Сектор Разследване на

...
Това заяви гл. инсп. Николай Станчев, началник Сектор Разследване на
Коментари Харесай

МВР съобщи кои са арестувани за жестокото убийство на Евгения

Това съобщи гл. инсп. Николай Станчев, шеф Сектор „ Разследване на престъпни закононарушения “ в СДВР, предаде Агенция „ Фокус “.

„ От събраната информация на 13 и 14 октомври се направи безапелационен извод, че се касае за осъществено незаконно действие. Образувано е досъдебно произвеждане. Същото неотложно е докладвано на Софийска градска прокуратура, която е наблюдаваща досъдебното произвеждане. От 14 октомври до през вчерашния ден и досега са осъществени десетки процесуално-следствени дейности и оперативно-издирвателни мероприятия. Проверени са всички вероятни дейности “, посочи Станчев.

„ В резултат на активността на полицията и на Софийска градска прокуратура, през вчерашния ден се намери тялото на безследно изчезналата жена. От това, което направихме през вчерашния ден, се откри изрично, че става дума за принудително причинена смърт. Всичко събрано е докладвано на Софийска градска прокуратура и материалите са при наблюдаващия прокурор. Тялото е открито в покрайнините на град Перник. Двама от арестуваните са мъжът ѝ и баща му. Третото лице е майка му “, допълни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР