Това заяви депутатът от Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) Искрен Митев

...
Това заяви депутатът от Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) Искрен Митев
Коментари Харесай

Искрен Митев: Австрия вече съжалява, че ни наложи вето за Шенген

Това съобщи депутатът от Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) Искрен Митев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

 

Той поддържа думите си с изказванието, че 70% от законодателната стратегия към този момент е изпълнена, повишили са се приходите. „ Не би трябвало никой да се усеща удобно. Напрежението в Народното събрание дава положителните резултати. Българските жители желаят да има непоклатимост, да работи стопанската система и да има високи приходи “, акцентира той.

„ Откакто съществува кабинетът Денков от ГЕРБ получаваме поддръжка. Повечето решение в Народното събрание се взимат със 131 гласа “, сподели Митев.

 

Във връзка с отхвърли на Австрия да утвърди присъединението на страната ни към Шенген, Искрен Митев съобщи: „ Несправедливото решение на Австрия да наложи несъгласие, ще има отрицателен резултат за тях. Те желаеха да има по-строг надзор на границите и го получиха. Това не е натъркване на носа, а това, което желаеха. За два дни имаме хванати 5 мигранта. Това даде мотив на Австрия през днешния ден да допусне, че са прибързали с ветото си “, сподели депутатът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР