Това заяви държавният глава на Украйна Володимир Зеленски, цитиран от

...
Това заяви държавният глава на Украйна Володимир Зеленски, цитиран от
Коментари Харесай

Зеленски: Вече наложените санкции са достатъчни, за да унищожат р...

Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски, представен от UNIAN.

 

Запитан по какъв начин да унищожим в допълнение съветската стопанска система, Зеленски бе безапелационен, че просто би трябвало да се съблюдават глобите.

„ Проблемът е, че те се заобикалят. Има страни, които разрешават да се заобиколят. Има енергийни наказания, които просто могат да спрат енергийния бранш на Руската федерация и, да не споделяме съответно, някои представители на Близкия изток могат да се спогодят и доста да понижат облагите в енергийния бранш на Руската федерация “, акцентира украинският водач.

 

Чуждестранни икономисти са на мнение, че пълномащабна война против Украйна е единственото нещо, което не разрешава на Русия да изпадне в криза.

 

Към момента съветската стопанска система се поддържа от огромни държавни разноски, само че това не може да продължава постоянно.

 

През идната година Русия ще отдели рекордните 13,2 трилиона рубли за бюджета си за защита, което би трябвало да помогне за поощряване на нейната стопанска система.

В същото време Руската федерация е изправена пред невиждан дефицит на работна ръка. Военните фабрики разкриват десетки хиляди свободни работни места, само че не могат да намерят служащи, макар че оферират високи заплати.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР