Това заяви д-р Винсент Стефанополи, изпълнителен директор на BalkanSatЧетвъртата индустриална

...
Това заяви д-р Винсент Стефанополи, изпълнителен директор на BalkanSatЧетвъртата индустриална
Коментари Харесай

5G е фактор за Четвъртата индустриална революция

Това съобщи доктор Винсент Стефанополи, изпълнителен шеф на BalkanSat

Четвъртата индустриална гражданска война е единственият метод да се обезпечи стабилно икономическо развиване през днешния ден, съобщи Винсент Стефанополи (снимка: //:meetthefuture/ Industry 4.0)

5G ще направи гражданска война в България и то напълно скоро. Това съобщи на откриването на интернационалната конференция //:meetthefuture/ Industry 4.0 доктор Винсент Стефанополи, изпълнителен шеф на BalkanSat и уредник на събитието. Той добави, че 5G екосистемите са един от факторите, с цел да се случи Четвъртата индустриална гражданска война.

„ Четвъртата индустриална гражданска война е единственият метод да се обезпечи стабилно икономическо развиване през днешния ден. Тя ще бъде мощно изравняващ фактор, който ще помогне на дребните стопански системи да се развиват. Очаква се да се промени обществената конструкция на страните и да се основат доста повече благоприятни условия за хората “, съобщи Винсент Стефанополи.

„ ИКТ секторът се развива извънредно сполучливо в България и реализира годишен растеж от над 20%. Страната ни има капацитет да се трансформира в цифров районен център за 5G “, разяснява при откриването Стамен Янев, изпълнителен шеф на Българска организация за вложения.

България има късмет да се възползва дейно от опциите на Четвъртата индустриалната гражданска война, сподели Ираван Хира (снимка: //:meetthefuture/ Industry 4.0)

Четвъртата индустриална гражданска война ще промени напълно метода, по който бизнесът действа, акцентира Ираван Хира, общоприет шеф за България на Hewlett Packard Enterprise.

„ Индустрия 4.0 дава повече независимост и разрешава персонализация. България има късмет да се възползва дейно от опциите на Четвъртата индустриалната гражданска война и да направи огромни крачки във връзка с бизнеса и конкурентноспособността “, сподели още Ираван Хира.

Конференцията продължава през целия ден. Сред главните тематики на събитието са: 5G в България; 5G в домовете на бъдещето; Национална сателитна политика; 5G и национална сигурност и защита и други. Участват представители на бизнеса, институциите и университетските среди.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР