Това заяви Атанас Зафиров, член на ИБ на БСП. Той

...
Това заяви Атанас Зафиров, член на ИБ на БСП. Той
Коментари Харесай

БСП разкри модел ”Добрев” и в Булгартрансгаз

Това съобщи Атанас Зафиров, член на ИБ на Българска социалистическа партия. Той изясни, че зам.-председател на Надзорния съвет в компанията е Владимир Митрушев – някогашен зам.-кмет на община Димитровград, част от Хасковска област.

Зафиров насочи внимание и към Таня Захариева – ръководител на УС на сдружението. „ Тя и сега е общински консултант от ГЕРБ и ръководител на Общинския съвет в Хасково “, изясни той.

Преди дни от Българска социалистическа партия упрекнаха депутата от ГЕРБ Делян Добрев, че назначава свои родственици и другари на основни позиции в Община Хасково.

Друг член на Управителния съвет е изпълнителният шеф на „ Булгартрансгаз “ Георги Гегов. „ Той живее с народния представител от ГЕРБ Теодора Георгиева. Те дружно са кумове на депутата от ГЕРБ Александър Ненков и Пламена Ненкова – чиновник в „ Булгартрансгаз “, акцентира националният представител от левицата Иван Иванов.

Българска социалистическа партия даже сподели скица на връзките в енергийното сдружение под името Dream team „ Булгартрансгаз “ ЕАД.

Вижте схемата >>

Според него тази роднински зависимости се придвижват освен на общинско равнище, само че и в държавните предприятия.

„ За страдание там нещата не завършват единствено до родственици и кумове “, сподели още Иванов.

Той акцентира, че „ Булгартрансгаз “ значително дефинира енергийната политика в страната и попита: „ Докъде се простират пипалата на този октопод, заложен в основите си в Хасково? “

Георги Гегов отхвърли да разяснява информацията, изнесена от Българска социалистическа партия. Пред БНР той сподели, че му омръзнало да се оправдава, че е брачен партньор на жена си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР