Това затвърждава статута на предишния президент на САЩ на суперфаворит

...
Това затвърждава статута на предишния президент на САЩ на суперфаворит
Коментари Харесай

Десантис се отказа от президентската надпревара в полза на Тръмп

Това затвърждава статута на предходния президент на Съединени американски щати на суперфаворит в конкуренцията за номинацията на Републиканската партия за президентските избори в страната през ноември.

" За мен е ясно, че болшинството от гласоподавателите на първичните избори на републиканците желаят да дадат още един късмет на Доналд Тръмп ", сподели Десанти с на видеозапис, оповестен през днешния ден в платформата " Екс ", преди първичните избори на Републиканската партия в щата Ню Хемпшър във вторник, осведоми Българска телеграфна агенция.

В един миг по-рано губернаторът на Флорида бе считан за главен противник на Тръмп в конкуренцията, залагайки на консервативните си позиции по редица публични въпроси. След това обаче той изостана и изпитваше проблеми с набирането на средства за акцията си.

Надпреварата за номинацията на републиканците стартира в понеделник, когато Тръмп завоюва безапелационно първичните избори в щата Айова, които бяха производени под формата на партийни събрания. Десантис остана втори, само че надалеч обратно.

В своето изказване, в което разгласи, че се отдръпва, губернаторът на Флорида насочи нападки против класиралата се на трето място в Айова Ники Хейли, която е някогашен непрекъснат представител на Съединени американски щати при Организация на обединените нации. Републиканците " не могат да се върнат към остарялата републиканска армия от предишното - преопакована форма на притоплен корпоративизъм, който Ники Хейли съставлява ", сподели той.

Предишният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази удовлетворение, че е получил поддръжката на Рон Десантис в конкуренцията за номинацията на Републиканската партия за президентските избори в страната през ноември.

" За мен е огромна чест да имам неговата поддръжка ", сподели Тръмп за телевизия Фокс нюз. " Очаквам с неспокойствие да работя дружно с него, с цел да победим Джо Байдън, който е най-лошият и подкупен президент в историята на страната ни ", добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР