Това време е в състояние да ви даде всичко, за

...
Това време е в състояние да ви даде всичко, за
Коментари Харесай

Златната минута съществува: вълшебно време за изпълнение на желания!

 Това време е в положение да ви даде всичко, за което сте мечтали, в случай че употребявате силата му вярно.

Може да не знаете, само че има време в денонощието, когато завесата сред вашето схващане и неговия източник става едвам различима. Но това трае единствено една минута и постоянно се пропуща.

По времето на златния момент егото на човек заспива и той може да усеща единствено благополучие, защото намерено приема всичко, което му предлага този източник. Този миг ви превзема във всяко положение, без значение дали спите или не. По това време сърцето и съзнанието като че ли реализират контакт с висша мощ.

В прочут смисъл този миг е в положение да ви даде всичко, за което сте мечтали, в случай че употребявате вярно неговата мощ. Самата златна минута е интервал от време, когато вашият ангел страж получава цялостна независимост на деяние. Много хора имат вяра, че законът на привличането е тясно обвързван със златната минута и в случай че в тези 60 секунди всекидневно молите Вселената да ви помогне за нещо, тя сигурно ще ви чуе.

Колкото повече заявявате себе си в златния миг, толкоз по-значителни промени ще навлязат в живота ви. Ще започнете да усещате потоци от лечебна сила, които се носят към вас и ще забележите забележителна разлика в прочувственото си положение. Колкото по-осъзнати сте в този миг, толкоз по-силна ще бъде връзката, открита сред вас и Вселената.

Моментът на настъпването на златната минута изисква избрани калкулации. Така, намисляйки си предпочитание от 1 до 24 число на месеца, денят на месеца и цифрата на месеца се вземат за основа. Например, в случай че желаете да си пожелаете нещо на 21 януари (21. 01), това можете да извършите в 21:01. Именно в този интервал ще настъпи „ златната минута “. От 25-ти до 31-и разпоредбите са малко по-различни. Ако желаете да си намислите предпочитание на 31.10, би трябвало да извършите това в 10:31.

Ако е допустимо, пробвайте се да извършите пауза в този миг и да помислите за връзката си с Вселената. Напомнете на сърцето си какво в действителност има значение за вас. Ако желаете, запишете всичко, което желаете да насочите към Вселената.

Ако имате опция просто да поседите и да медитирате, направете го, просто не се насилвайте срещу волята си. Едно просто осъзнаване на настъпването на златния миг и фокусиране върху него е задоволително, с цел да стартира смяна. Ако се научите да установявате непосредствен контакт с енергийните потоци, които ви заобикалят, тогава златната минута може изцяло да промени живота ви.

Казват, че всичко, което поискате в течение на тези 60 златни секунди, ще се сбъдне, тъй че бъдете деликатни с желанията си. Преди да поискате, първо премислете нещата.

cluber

Визуализация: Пет стъпки до осъществяването на вашето съкровено предпочитание!

Всяко нещо стартира с съответна мисъл. Всяко деяние, всяка дума се основава преди всичко в човешкото въображение. Способността да виждаме нещата, преди да ги осъществяваме в живота е това,…

Цялата публикация

22 златни правила на бизнеса от еврейските мъдреци

 

В дребната книга „ Бизнес по еврейски. 67 Златни правила ” се съдържат неповторими бизнес правила, основани от античните мъдреци преди доста години, които звучат изненадващо модерно и са по-актуални от всякога…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР