Това включва съветване на жертвите как да получат достъп до

...
Това включва съветване на жертвите как да получат достъп до
Коментари Харесай

Нов независим съветник за предоставяне на подкрепа за жертвите на бедствия

Това включва съветване на жертвите по какъв начин да получат достъп до жизненоважни финансови, физически и душевен здравни услуги и гарантиране, че те схващат правата си, само че не работи като легален представител.

Те също по този начин ще могат да поучават държавното управление дали би трябвало да се извърши обзор или следствие след огромен случай и ще имат пълномощието да изготвят отчети без непосредствено искане от министъра на правораздаването.

Когато не е разпрострат, с цел да помогне на засегнатите от разрастващо се злополучие, лицето в ролята ще построи взаимоотношения с публични органи, участващи в реагирането на огромни произшествия.

Както Народното събрание на Шотландия, по този начин и изпълнителната власт на Северна Ирландия ще могат да открият своите личен IPA.

Министърът на правораздаването Алекс Чалк Кей Си сподели: „ Постоянен самостоятелен публичен юрист, разполагаем за бързо разрастване, ще значи, че жертвите могат да получат жизненоважна прочувствена и практическа поддръжка от първия ден.

„ Тези промени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР