Това видео не трябваше да бъде записвано от мен. Друг

...
Това видео не трябваше да бъде записвано от мен. Друг
Коментари Харесай

Юлия Навалная обяви, че ще продължи делото на съпруга си

" Това видео не трябваше да бъде записвано от мен. Друг трябваше да стои на моето място. Но този човек беше погубен от Владимир Путин... Аз ще продължа делото на Алексей.Ще продължа да се боря за нашата страна. И приканвам всички вие да застанете до мен ". С тези думи Юлия Навалная се обърна чрезвидеообръщение в обществените мрежикъм почитателите на брачна половинка сиАлексей Навални.Руският опозиционер издъхна в затвор оттатък Полярния кръг, където излежаваше 30-годишна присъда. За гибелта му заяви в петък съветската Федералната работа за осъществяване на наказванията.

Във видеообръщението си вдовицата на Навални непосредствено упрекна съветския президент Владимир Путин, че е умъртвил брачна половинка ѝ, като съобщи, че скоро ще бъдат разкрити детайлности за гибелта му.

" Убивайки Алексей, Путин умъртви половината от мен - половината от сърцето ми и половината от душата ми. Но към момента имам другата половина и тя ми споделя, че нямам право да се откажа.... Борете се и не се отхвърляйте ", споделя тя. И приканва сънародниците си: " Моля ви да споделите с мен яростта си, яда си, ненавистта си към тези, които посмяха да убият нашето бъдеще. "

Навалная продължава с апели към руснаците да не се предават, да застанат до нея вполитическата работа на брачна половинка си. " Аз не се опасявам. Не се опасявайте и вие ", споделя Навалная думите, които брачният партньор приживе използваше.

Юлия Навалнаяобвини съветските управляващи, че са скрили тялото на съветския опозиционери са изчакали следите от нервнопаралитичното вещество " Новичок " да изчезнат от тялото му, като прецизира, че съдружниците на Навални знаят за какво брачният партньор ѝ е бил погубен и скоро щеразкрият детайлности, в това число имената на хората, забъркани в гибелта му.

В Арктика, където политикът е бил в пандиза, майка му към момента се пробва да получи достъп до тялото му, с цел да разбере повече за това по какъв начин е умрял. Официалното следствие е удължено.
Кремъл отхвърля да е забъркан в гибелта му.
Путин към момента не е коментирал гибелта на Навални. Приживе той в никакъв случай не е изричал името на най-големия си политически противник.

В понеделник Кремъл съобщи, че реакцията на Запада във връзка гибелта на Алексей Навални е неприемлива, само че че неприятните изказвания от страна на Съединени американски щати и Европа няма да навредят на президента Владимир Путин.

" Разследването на гибелта на Навални продължава и се води в сходство с съветското законодателство ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

От Кремъл допълниха, че не могат да отговорят на въпроса по кое време тялото на Навални ще бъде предадено на роднините му.

Запитан по какъв начин е реагирал Путин, откакто е научил новината за гибелта на водача на опозицията в пандиза, Песков отговори: " Нямам какво да прибавя. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР