Това вероятно е най-голямата мистерия в Русия! Бившият лидер на

...
Това вероятно е най-голямата мистерия в Русия! Бившият лидер на
Коментари Харесай

Евгений Пригожин е жив? Снимки на шефа на "Вагнер" побъркаха мрежата

Това евентуално е най-голямата тайнственост в Русия! Бившият водач на " Вагнер " Евгений Пригожин е жив и се движи с трен за Москва. Снимката на мъж, който поразително наподобява на починалия водач безусловно обиколи целия свят.

" Евгений Пригожин е жив и се крие ", гръмнаха обществените медии. Според мнозина, някогашният другар на Путин се е покрил и сега обикаля Русия тайно, с цел да не пречи на съветския водач. Но колкото и да е забавна тази доктрина на конспирацията, антрополози откриха, че формата на ушите на снимания пасажер е друга. И евентуално не става въпрос за Пригожин, в случай че не си е направил пластична интервенция.

Това не е първият път, когато водачът на " Вагнер " минава под прикритие и инсценира гибелта си, с цел да избегне наказателна екзекуция. Преди години той изчезна по този метод и в Латинска Америка. Не се знае обаче дали в този момент става дума за сходен опит, или в действителност Пригожин е умрял. Тъй като този път сякаш и тленните му остатъци бяха разпознати.

" Едва ли водачът на " Вагнер " ще тръгне да пътува с железници? Това е неистина ", разясняват в мрежата. Според други обаче, той сега просто не желае да пречи на Путин и двамата са се разбрали да мине под прикритие, само че да живее.

Припомняме ви, че след военния марш против Москва, Пригожин се укри в Беларус, а президентът Лукашенко даже лобира за него пред Путин. Президентът на Русия не разяснява случая, само че няколко седмици по-късно самолетът, на който сякаш се е возел Пригожин, се разруши край Петербург. Оцелели нямаше. Пригожин беше заровен с почести, а Путин беше посочен за гибелта му.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР