“Това вече не е цирк, а позор. За всеки стана

...
“Това вече не е цирк, а позор. За всеки стана
Коментари Харесай

Потърпевшият Костадин Костадинов за делото срещу Марешки: Това вече не е цирк, а позор

“Това към този момент не е цирк, а срам. За всеки стана ясно, че това дело, с цел да бъде заслужено, би трябвало да се гледа в чужбина, заради простата причина, че когато отпред на страната стои подобен човек, българският съд явно няма опция да упражнява своите пълномощия ”. Това разяснява пред “Труд ” пострадалият Костадин Костадинов.

Обвинителят Виолета Радева от Окръжна прокуратура бе сбита: “Защитата като показа претекстовете на Софийски градски съд по делото против арбитър Светлозар Георгиев, не помни да уточни тези на Софийския апелативен съд за потреблението на СРС. Категорично не дава отговор на истината, че аз съм подала сигнал за потребление на СРС, това е разработка на ДАНС ”.

Както писа “Труд ”, предходният арбитър по делото “Марешки ” Светлозар Георгиев, бе разследван и оневинен на две инстанции за опит да склони прокурор Здравка Задгорска да приключи дело против негов другар. По време на делото стана ясно, че е бил записван със СРС по съмнения, свързани с корупция по делото против Марешки.

Най-доволен от развиването по делото против него изглеждаше самият Марешки, който сподели: “Единственият метод да бъда наказан е, в случай че арбитър по делото стане прокурор Радева. Към това се стремят. Тези хора – съперниците ми, нямат интерес да се взема решение въпросът, желаят да ми се върти името и те да стават известни около мен ”, заключи варненският политик.

Марешки е със свален имунитет и по следствие за изнудване и закани на съперници в аптекарския бизнес. През юли от Специализираното звено “Антикорупция ” му повдигна обвиняване, дружно с още двама депутати от групата му.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР