Това вече не е само моята битка, а нашата, това

...
Това вече не е само моята битка, а нашата, това
Коментари Харесай

Това вече не е само моята битка, а нашата: Кубрат Пулев

" Това към този момент не е единствено моята борба, а нашата ”, това разгласи Кубрат Пулев малко повече от две седмици преди боксовата церемония в Лос Анджелис.

Според Кобрата, нощта на 14 май, в която той и Тервел ще се качат на един и същи кръг, е основна за кариерата на брат му.

Пулеви станаха обект на интерес от американски ефирен канал, който снима филм за тях. В него за първи път Кубрат и Тервел описват за публиката оттатък океана своята история от деца.

" Баща ми постоянно споделяше: Ти си по-големият, би трябвало постоянно да го пазиш и да се грижиш за него ”, споделя Кобрата.

" Подготвяме се дружно, вършим кондиционни тренировки, играем футбол - всичко ”, споделя Тервел.

 

Битката на 14 май в зала Форум в Ел Ей се обрисува да бъде най-тежката до момента в кариерата на Тервел Пулев, който ще срещне извънредно сложен противник - руснака Сергей Ковальов. Победа за българина ще разчисти пътя му към международната купа в полутежка категория на професионалния бокс.

 

Миналата година Ковальов даде позитивна проба за допинг, само че към този момент има право да се боксира след шест следващи негативни теста. Последният му мач е от края на 2019 година Той е с актив от 39 дуела - 34 победи, 29 с нокаут, 1 тъждество и 4 загуби.

Последният мач на Тервел беше доскоро повече от година в Танзания. До момента той е безукорен на профи кръга - 16 победи от 16 мача.

Съперникът на Кобрата - Джери Форест, е на 35 години. На професионалния кръг има 26 триумфа, 4 провали и 2 равенства. За последно Кубрат Пулев се би по напълно боксови правила на 12 декември 2020 година. Тогава той претърпя проваляне от Антъни Джошуа в мач за международните трофеи в тежка категория.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР