Това вече минава границите на наглостта - Левски пак се

...
Това вече минава границите на наглостта - Левски пак се
Коментари Харесай

НАПред към поредното споразумение... Стига вече!

Това към този момент минава границите на наглостта - Левски отново се моли на Национална агенция за приходите за съглашение. Колко пъти се споразумяваха и какъв брой пъти закъсняваха с вноските? Колко пъти чувахме от управителни фактори в клуба, че е по този начин? Наистина, обидно е към всички други тимове и почитателите им сериалът " Левски и Национална агенция за приходите " да продължава да гони по епизоди " Дързост и хубост ". Обидно е към всеки един човек в България, който няма общо с Левски, само че си заплаща налозите! Време е да спре!

Левски дължи над 10 милиона лв. на Национална агенция за приходите, на страната. Да заплащат или да последват ориста на ЦСКА и Локомотив (София), които бяха натирени при дилетантите. Левски не е повече от ЦСКА. " Армейците " са клубът с най-големи триумфи в Европа, с най-вече трофеи, институция за българския спорт. Но това не им оказа помощ да ги пратят във " В " група за задължения. Защо тогава да обгрижват " сините "?

Точно хората в Левски са си отговорни. Цял зимен трансферен прозорец се наслушахме по какъв начин желаят футболисти на " сините " за милиони евро от под дърво и камък. Най-вече Хосе Кордоба. Защо не го продаваш тогава? Вземи от Кордоба 2 милиона евро, заплати най-малко 3 милиона лв. на Национална агенция за приходите от въпросните над 10. Защо го оставяш на " Герена "? Едва ли Левски няма да извърши задачите си без бранителя. А те, с оглед моментната обстановка, очевидно са място в първата шестица на класирането.

Не може хем да си потопен до гуша в задължения, хем да отказваш предложения за милиони. Ама те не продавали поради възможна договорка с Драган Шолак. Пак няма логичност. Нали, в случай че договорката стане факт, с парите на милиардера ще бъдат купени нови футболисти. Много по-добри от Кордоба...

За тези решения на управлението, за скъпия лагер в Дубай и още какво ли не, стига към този момент съглашения с Национална агенция за приходите! Забавени ли са вноски, цялата сума става изискуема и Левски отива при дилетантите. Това е ситуацията! Били реликва, били от национално значение, били феномен, институция, какво ли не... И ЦСКА беше, и ЦСКА е, само че за " алените " аршинът беше друг. После слушаме всякакви изречения кои били сами против всички.

Защо Левски толкоз ги е боязън от банкрут и започване на чисто? За 14 години завоюваха една Купа на България. Отдавна да бяха си оправили ситуацията, тъй като в efbet Лига единствено участват. Или ги е боязън да ни минат към препинателните знаци, на техния клуб да провеждат онази грозна картинка с " погребението " на ЦСКА?!

Съдбата си знае работата. На този свят всичко се връща. Време е и Национална агенция за приходите да върне представителите на Левски с следващата молба за съглашение. Стига към този момент!
 Васил Божков не дължи нищо на Левски, а противоположното...
Васил Божков не дължи нищо на Левски, а противоположното...

Едва ли ще се трогне от обръщението на почитатели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР