Това в най-пълна степен се отнася за възрастните българи и

...
Това в най-пълна степен се отнася за възрастните българи и
Коментари Харесай

Значителна част от западнофилите у нас още живеят във времето на 45 години стигат!. Те не искат да разберат, че историята никога не свършва...

Това в най-пълна степен се отнася за възрастните българи и българки, които през днешния ден величаят запада, само че постоянно се отнася и за техните деца.

Те още имат вяра, че България може да стане богата европейска страна, обаче Преходът(!!!) се е проточил 33 години, тъй като мръсните руснаци, локалните комунисти, Държавна сигурност и някои аспекти на интернационалното състояние са ни попречили. Ако тези гадове ги е нямало, съгласно тях, през днешния ден всички щяхме да вземаме най-малко 2500 евро заплата, да караме нови мерцедеси, по цяла година да обикаляме курортите из Европа и света и, несъмнено, да ядем колкото си желаеме банани. 

Междувременно, защото това не се е случило, с изключение на гореспоменатите гадове, нашенските западнофили " постепенно и бавно " са намразили и всички останали българи, тъй като, видиш ли, не мислят като тях…и някакси са отговорни, че не сме станали още като немците и французите. 

Мечтателите за европейско бъдеще, без да знаят кой е Франсис Фукуяма, са повярвали  още в 1990 в така наречен завършек на историята - в онази световна концепция, че демократичната народна власт и пазарния капитализъм са само вероятното световно статукво, а всевъзможни други идеологии са мъртви, защото тяхното битие е потвърдено излишно и нездравословно за света. 

Самият създател на тезата за завършек на историята Фукуяма от дълго време се отхвърли от концепциите си, само че те са към момента живи в съзнанието на хиляди българи. Вече повече от три десетилетия тези хора не желаят или не могат да осъзнаят, че ходът на историята е нескончаем, че това е поема, писана от Бог, че идеологии, публични устройства и стопански системи умират и на тяхно място идват други, че няма нищо постоянно. Те не схващат, че времето на " Развод ми дай… " и " Комунизмът си отива… " е от дълго време минало, че през днешния ден нито Европа, нито Съединени американски щати, Китай или Русия имат нещо общо с Европа, Съединени американски щати, Китай или Русия от тези сантиментални времена при започване на 90-те години на ХХ век. 

За това време западните страни на всеобщото благополучие се трансфораха в гротеска на самите себе си, в които публичният спор от блян към благополучие и висок витален стандарт за всички е минал в спор за броя на законните джендъри, на каква възраст да се сменя пола и други сходни перверзии. Там даже и виталният стандарт спадна, дружно с съвсем цялостното заличаване на просвета, обучение, очаквания и въобще на всичко обикновено. 

Както доста остро, само че и доста заслужено го дефинира един популярен мъдрец - " Съвременният Запад, където побеждават Ротшилди, Сороси, Швабове и Бил Гейтсове е най-отвратителното събитие в международната история. Това към този момент не е западът на гръко-римската просвета, не е християнското средновековие и даже насилствения и спорен ХХ век. Това е гробище на токсичните боклуци на цивилизацията, това е антицивилизация… "

Крайно време е българите, които с кръвясали очи и пяна на устата венцехвалят през днешния ден запада да прогледнат, да схванат, че нищо към този момент не е както те си го показват. Крайно време е да схванат, че англосаксонският демократичен капитализъм, учреден на " народна власт и пазарна стопанска система " се е изродил в свиреп нов феодализъм, в който всичко обикновено и човешко е сменено от варварство и ламтеж за пари. Затова и тази система умира скоростно, загнива и се разлага и на нейно място идва напълно друга, с други хрумвания и друго публично устройство. Както умряха робовладелството, остарелия феодализъм и марксовия  комунизъм, по този начин умира и английския капитализъм.  

Тези от нашите почитатели на запада, които към момента имат нещо останало в главите си, а освен чалга, агитация и трите съществени модерни " полезности " - нарцисизъм, лакомия и дивотия, към момента могат да прогледнат и даже за тях самите да е късно да се излекуват от метастазите на западнофилията, то най-малко да опитат да не зомбират в допълнение децата и внуците си. 

Западната цивилизация умира скоростно. Връщане обратно няма! Нищо и никой не може да спре това самоизтребление. И в това няма нищо ужасно или извънредно. Просто историята продължава… 

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР