Това управление се интересува само от апартаментите си. Управляващите са

...
Това управление се интересува само от апартаментите си. Управляващите са
Коментари Харесай

Божанков: Това управление се интересува само от апартаментите си

„ Това ръководство се интересува единствено от жилищата си. Управляващите са си създали общежитие, в което Цветан Цветанов има ултралуксозен ВИП апартамент, платен четири пъти под пазарните цени. Цецка Цачева даде пояснения, че както се разхождала в кв. „ Изток “, видяла един ров, попитала какво е това, дали отговор й градеж – решила и купила и тя един апартамент, отново на ниска цена, без да знае, че Цветанов й е комшия “. Това разяснява депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “ Явор Божанков пред Bulgaria on Air.

Според него в идващите дни ще стане ясно, че и други фигури от ГЕРБ също в този блок, на едни доста хубави цени, са си купили жилища. „ Борисов неведнъж е казвал, че няма да търпи даже подозрения за корупция. Нека огледа към себе си заменките за милиони “, сподели още той, представен от glasove.com.

Явор Божанков напомни, че преди години Цветанов е станал прочут с шестте си жилището. „ Един политик не може да изясни такова благосъстояние, като го оправдава с пенсиите на тъста и тъщата. Днес се оправдава не с пенсиите на тъщата, а със заменки четири пъти под пазарната цена за закупуването на тези жилища “, разяснява депутатът. По думите му, вследствие на всичко това е отчетът от Европейската комиися, който твърди, че 2/3 от прането на пари в България е обвързвано с известни политици, само че то не се проверява и над него е опънът политически чадър.

„ Мисля, че този отчет приказва тъкмо за тези случаи “, разяснява депутатът от левицата. Той напомни, че индивидът от Национална агенция за приходите, който е проверявал случая с шестте жилището, е станал народен представител от ГЕРБ. „ Надявам, че този път органите ще си свършат работата качествено и до дъно “, добави Божанков. 

„ Елена Йончева е всичко това, от което ГЕРБ се тормози, тъй като тематиките, които повдига – инфраструктурата, по какъв начин се строи оградата на границата, по какъв начин се строят автомагистралите и по какъв начин се харчат милиарди на данъкоплатците, ГЕРБ не желаят да ги чуват. Най-вероятно и тези жилища не се появяват от нищото. Защо строителят се е ощетил с 1 млн. лева? Защо страната е пропуснала това Данък добавена стойност от 200 000 лева? “, попита Явор Божанков и изясни, че това са тези налози, с които се поддържа обществената система.

„ Елена Йончева сложи тези тематики в България. Убеден съм, че ще ги сложи и на европейско равнище. Тази борба би трябвало да се води и там “, безапелационен е той.

По мотив импортираната тъжба от Българска социалистическа партия до Конституционен съд за Закона за персоналните данни, засягащи работата на публицистите, Божанков разяснява: „ Днешния ден сподели какъв брой прави сме били, тъй като свободата на словото и ролята на публицистите в нашето общество е тъкмо това, което извади нескрито аферата с жилищата. Една власт не би трябвало да се намесва на друга власт. Очакваме да си свършат независимо и професионално работата “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР