Това управление е управление на пробите и грешките. За съжаление

...
Това управление е управление на пробите и грешките. За съжаление
Коментари Харесай

Нигяр Джафер: Това управление е управление на пробите и грешките


Това ръководство е ръководство на пробите и грешките. За страдание консенсус се търси единствено тогава, когато би трябвало да се оправят последствията от следващата неточност и това е характерен подобен образец.

Това сподели зам.-председателят на Народно събрание Нигяр Джафер и народен представител от Движение за права и свободи, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Движение за права и свободи още на 15 ноември, когато се обсъждаше бюджета на НЗОК, внесе предложение за отпадане на прослолутия Параграф 6, който е на път да се трансформира в Параграф 22, тъй като ние и тогава и в този момент считаме, че това е противоконституционен текст, който визира значими права на българските жители, а точно да бъдат равноправно лекувани и да имат еднакъв достъп до опазване на здравето, без значение от своята диагноза ”, сподели тя.

Нигяр Джафер уточни, че по тази причина те са подкрепили сегашната обща позиция, само че означават това, че Българска социалистическа партия в действителност от самото начало поддържаше нашето предложение импортирано публично в деловодството на 15 ноември.

„ ГЕРБ, за жалост, гласоподаваха 7 пъти срещу отпадането на този мораториум, до момента в който узреят, че не може противоконституционни дейности да бъдат замаскирани с текстове от настоящи закони. Мисля, че ръководещите най-сетне схванаха, че основаването на някакви 6 на брой комисии, нови към Министерство на здравеопазването, при които би трябвало да се съблюдава Закона за публичните поръчки и което ще докара до по-високи цени от плащаните сега от Здравната каса, не е работещо решение. И всякакво друго замаскирване на претекстовете по други форми просто са израз на изтощение. Впрочем ние отбелязахме през цялото време, че мораториумът беше израз на изтощение да се оправят с казуса с растящите средства за медикаменти, а сегашните им дейности са самопризнание за тази неточност ”, сподели тя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР