Това управление беше наложено отвън с две-три максимум цели и

...
Това управление беше наложено отвън с две-три максимум цели и
Коментари Харесай

Сидеров: България се превърне във фронтова линия срещу Русия - 100%

Това ръководство беше наложено извън с две-три най-много цели и те бяха съвсем изпълнени. Това съобщи водачът на партия " Атака " Волен Сидеров в ефира на БНР.

" Едната беше България да се трансформира във фронтова линия против Русия – това е изпълнено идеално, стопроцентово. Другата е да скъсаме всички връзки с Русия, колкото можем – стопански, дипломатически, всевъзможни – това също беше изпълнено. Макар че съветската страна одобри мъдрия метод да не къса връзките, т.е. тук не съумяха. Това беше опит от страна на американците – да забележим какво ще стане, в случай че най-русофилската страна България скъса внезапно, брутално, по един недодялан метод връзките си с Русия. Третата цел беше да свалим ветото за Македония, което беше изпълнено с конституционно болшинство ", сподели той.

" В България няма същински хайлайф, който да държи на националния интерес ", счита Сидеров.

" Българският народ не се подвига в никакъв случай. Когато отчитаме и честваме въстания, съпротиви – това не е било повдигане на народа. Имало е обособени хора, обособени луди глави. И в този момент не желаят да се съпротивляват. Това, което беше 2020 година и беше оповестено като митинг на народа, беше мероприятие на " Америка за България ", соросоидните фондации, които трябваше да разгласят, че Борисов е неприятен и Гешев е неприятен и би трябвало да ги свалим ", разяснява той.

Лидерът на " Атака " уточни, че досегашното ръководство, водено от Политическа партия, е било образувано като " комбинация от дилетанти, инцидентно попаднали хора ".

" Възраждане " са ментето на оригинала. " Възраждане " пристигна на място, което беше преди този момент напръскано с пестицидите на евроатлантизма. Моите тези в този момент се приказват от всички политически водачи, само че единствено се приказват. " Възраждане " стъпиха на тази писта, само че в никакъв случай не споделиха – това е пистата, която беше утъпкана, прокарана, одобрена от Сидеров, от " Атака ", от неговите съратници. Костадинов повтаря моите неща и какво ще бъде неговото отчаяние, когато разбере, че съм ги споделил 15 години преди него ", сподели той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР