Това твърди Гордън Рамзи дни преди старта на документалната поредица

...
Това твърди Гордън Рамзи дни преди старта на документалната поредица
Коментари Харесай

Суфле с кокаин вместо с пудра захар

Това твърди Гордън Рамзи дни преди старта на документалната поредност " Crime & Punishment " на британският канал ITV с негово присъединяване. Излъчването ѝ стартира през втората половина на октомври, а признанието на готвача идва като затопляне за това, което следва да се излъчи.

Пред " Гардиън " той споделя забавна преживелица, разиграла се в един от неговите заведения за хранене по време на тържество. В даден миг към него се доближава двойка и го моли вместо с пудра захар да поръси суфлето им с кокаин .

 Рамзи следи процеса на обработка на кокаина

Рамзи следи процеса на обработка на кокаина

Разбира се, Гордън Рамзи не почита молбата им, само че след този случай тества за следи от опиати тоалетните на всички свои 31 ресторанта по целия свят. Резултатът: единствено в един липсват такива.

Двата епизода на документалната поредност " Crime & Punishment " с присъединяване на Рамзи са озаглавени " Gordon Ramsay on Cocaine " и са свързани с наркоиндустрията и методите за битка с наркотичните субстанции. Британският готвач ще тръгне по стъпките на кокаина , като за задачата ще пътува до Колумбия, с цел да разбере по какъв начин в действителност се създава наркотичното вещество.

 Гордън Рамзи

Гордън Рамзи

Решението за присъединяване на Рамзи в продукцията е подбудено и от случай, разиграл се предходната Коледа в един от заведенията за хранене му.

Случаят е следният: клиент взима паница със себе си в тоалетната , с цел да я употребява " по предопределение ", след което се връща в салона и моли сервитьора да му донесе нова и чиста.

Рамзи има и още по-пряк допир с опиатите, откакто през 2003 година един от неговите готвачи умря при корист с кокаин.

Двата епизода от поредицата " Crime & Punishment " ще бъдат излъчени на 19 и на 26 октомври по британския канал ITV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР