Това той прави без да нарушава ангажиментите на България към

...
Това той прави без да нарушава ангажиментите на България към
Коментари Харесай

Решетников: Борисов прави всичко за добри отношения с Русия

Това той прави без да нарушава уговорките на България към Европейски Съюз и НАТО, разяснява в предаването „ Свободна зона “ с Георги Коритаров по Телевизия Европа някогашният шеф на Руския институт за стратегически проучвания Леонид Решетников.

Той акцентира, че която и партия да пристигна на власт, тя ще би трябвало да продължи да се придържа към рамките, заложени й от участието на България в евроатлантическите структури.

„ Вижте какво – България е член на НАТО и на Европейски Съюз. Тя не е наш съдружник, и каквото и държавно управление да пристигна на власт – социалисти, или ГЕРБ или Атака те не могат да излязат от тези рамки. Те вършат това, което е допустимо в границите на НАТО и на Европейски Съюз.

Смятаме, че Бойко Борисов прави всичко допустимо в тези рамки. Да не си вършим илюзии, че в случай че пристигна друго държавно управление, да вземем за пример социалистическата партия, и тя ще промени всичко и ще имаме супер връзки сред България и Русия. Не е допустимо до момента в който България е член на НАТО и член на Европейски Съюз ", посочи Решетников.

"Трябва единствено едно да заобикаляме - отрицателна атмосфера в филантропичната и осведомителната политика. Това би трябвало да заобикаляме. Иначе можем да работим с България като член на НАТО, като съдружник на Съединени американски щати, които в този момент нападат Русия по всички фронтове, само че можем да работим ", безапелационен е той.

"И тук споделям на нашите политици да не си вършим илюзии, че ще пристигна даже нашият другар, моят другар, Волен Сидеров да пристигна на власт. И той като представител на държавно управление в НАТО и той ще има огромни ограничавания “. заключи Решетников.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР