Това стана ясно след посещение на кмета Генчо Генчев у

...
Това стана ясно след посещение на кмета Генчо Генчев у
Коментари Харесай

Това Преобръща Всичко! Ето Я Истината За Къщата На Кошмарите В Свищов! Много По-Страшно От Очакваното

Това стана ясно след посещаване на кмета Генчо Генчев у фамилията, откакто по-рано гръмна новината, че двете дами - на 42 и 43 години, са били държани заключени от майката в мизерни условия и нечистотия. 65-годишната Пенка Стефанова твърдяла пред съседите, че дъщерите й живеят в София, където са учили. Според комшиите те имат психологични проблеми.

" Видимо са в ненормално психическо положение, лекувани са с билки. Наистина изискванията, при които живеят трите дами, са безчовечен - в една стая и една кухня, кухнята е нещо ужасно. Разговаряхме, те не престават да настояват, че непринудено са се затворили и са си пристигнали неотдавна в Свищов. Имат ток, отопляват се с нагревател, на котлона вреше чорба, само че нямат облекла и обувки, срамят се да излязат. Мизерията е голяма ", добави кметът, представен от " 24 часа ".

По думите му по-малката сестра - Анжела, била на легло и неконтактна към външните хора.

Генчев посочи, че общината ще актуализира служебно адресните регистрации на двете сестри, с цел да получат еднократна обществена помощ от по 375 лв..
Освен това ще бъдат изпратени майстори, които да поправят бойлера, с цел да могат дамите да се къпят. Освен това ще бъде пребоядисана стаята и изолирани прозорците.

Веднага откакто кметът излезе от къщата майката сама излезе и пред екип на Bulgaria ОN AIR отхвърли да е държала под ключ двете си дъщери.

" Постоянно излизат, комшиите ги виждат като работят, това че един човек не ги е видял, нищо не значи, не знам кой е този, който е споделил това нещо ", съобщи дамата.

Анжела и сестра й Стефка бяха открити в къщата след сигнал на съседи, които забелязали, че майката купува прекалено много храна за самотна жена. Сестрите били очевидно несъответстващи и изглеждали доста по-възрастни от годините си. Полицаите обаче откриха, че по тях няма следи от връзване или различен тип принуждение.

Местни хора описаха, че преди време двете били интелигентни и образовани дами, които приключили висше обучение. Едната даже работела в Народния спектакъл в София.

Назначени са психиатрични експертизи. Те обаче отхвърлят лекуване и да бъдат настанени в профилирана институция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР