Това стана ясно от думите на Деян Николов от Възраждане

...
Това стана ясно от думите на Деян Николов от Възраждане
Коментари Харесай

И ``Възраждане`` няма да подкрепи Борис Бонев за шеф на СОС

Това стана ясно от думите на Деян Николов от " Възраждане " - общински консултант и претендент за кмет от партията, след извършена среща по покана на кмета Васил Терзиев.

 

По-рано през днешния ден среща имаше и с БСП, които също заявиха, че няма да дадат поддръжка за Бонев, а ще повдигнат още веднъж своя претендент Диана Тонова, както направиха на първото съвещание

 

" Ясно декларирахме, че от нас няма да има поддръжка за ръководител на Столичния общински съвет (СОС). Това е тяхна отговорност да намерят формулата по какъв начин да проработи СОС ", сподели пред публицисти общинският консултант Деян Николов, представен от Българска телеграфна агенция.

Той добави, че " Възраждане "  имат своя кандидатура за ръководител на СОС – Красимир Гълъбов. 

 
Деян Николов сподели също, че най-много са говорили за цели за София. Ние изложихме нашите цели, които са почти в 14 точки, които са прагматични във връзка с това, което би трябвало да се случи в града, каза той. Общинският консултант уточни най-много прекъсването на презастрояването, усъвършенстване на пътната инфраструктура, непорочност в града. Говорихме за цифровизация, за детски градини, посочи той.

 

За Борис Бонев съответно не сме говорили, посочи Николов.

 

Това, което беше показано от тяхна страна, е, че с цел да заработим за всички цели на София, които тук-там се припокриват, би трябвало да бъде " отприщен " СОС, посочи Николов.

 

Така обстановката в СОС остава под огромна въпросителна преди второто съвещание, откакто на първото нито един претендент не събра нужния брой гласове, с цел да оглави общинския съвет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР