Това стана ясно на съвместна пресконференция на председателя на Възраждане

...
Това стана ясно на съвместна пресконференция на председателя на Възраждане
Коментари Харесай

Станислав Стоянов ще оглави най-новата европейска политическа партия „Европа на суверенните нации“

Това стана ясно на взаимна конференция на ръководителя на " Възраждане " - Костадин Костадинов, Рене Ауст - ръководител на най-новата група в Европейския парламент - " Европа на суверенните народи ", и евродепутатите Станислав Стоянов и Рада Лайкова.

" Нашият план е с дълготрайна вероятност. Амбицията ни е да растем, да привличаме и други членове в организацията и да станем първи политически сили в нашите страни. Една от главните точки в взаимната ни работа е, че работим като сътрудници и сме равнопоставени в начинанието. Искам да изразя цялостна поддръжка за господин Стоянов като предстоящ ръководител на „ Европа на суверенните народи ". Уверен съм, че нашият план ще пораства. Пожелавам на „ Възраждане " огромен триумф на идните избори, убеден съм, че ще го постигнете и ще изненадате всички. ", сподели Рене Ауст по време на конференцията, част от визитата му в София.

Според Костадинов изцяло разумно „ Възраждане " получава председателското място. Той съобщи, че " Възраждане " и " Алтернатива за Германия " имат най-вече представтели в новата парламентарна група, където работят като сътрудници и изборът на Станислав Стоянов за ръководител още по-добре ще консолидира всеки един от тях.

Освен България и Германия, в новата европейска политическа партия „ Европа на суверенните народи " има представители и на Франция, Полша, Унгария, Словакия, Литва, Чехия, Нидерландия, водят се договаряния за разширение.

Станислав Стоянов посочи, че изборът на управление на партията ще е реалност до няколко седмици, а Рене Ауст добави:

„ Това е план на разсъдъка. Ключът в него е всяка нация да може да пази своите суверенни ползи, само че където има общи - да работим дружно. "
Той изрази и убеденост в триумфа на „ Възраждане " на изборите на 27 октомври.
" Възраждане " е с номер 12 в бюлетината! Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР