Това стана ясно на пресконференция на ГЕРБ в парламента. Данаил

...
Това стана ясно на пресконференция на ГЕРБ в парламента. Данаил
Коментари Харесай

ГЕРБ: Няма основание за оставки на Симеонов и Радев

Това стана ясно на конференция на ГЕРБ в Народното събрание. Данаил Кирилов отговори на изказване на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която изиска оставката на Радев и Симеонов.

Вчера националният представител от "БСП за България " и публицист Елена Йончева сподели кино лентата "Граница ", в който изнася злоупотреби със сигурността по границата с Турция. Във кино лентата на Елена Йончева става въпрос за корупция, аргументира се Нинова. Тя означи, че има и очевидец, който приказва за проведен трафик на мигранти, покровителстван от високите етажи на властта.

Данаил Кирилов уточни в отговор, че без съображение са всички спекулации, че има бежанска вълна и че по границата се случват процеси, които заплашват интегритета на България и сигурността на Европейски Съюз.

По мотив кино лентата той посочи, че все още нашият потенциал на натоварване по отношение на бежанците е 20%. А показаните фрагменти са направени в миг, в който оборудването не е било предадено като приключен обект на Гранична полиция. "Би било редно да се преценяват стадиите на осъществявания на това оборудване “, съобщи Кирилов.

Бях на премиерата на политически-рекламирания документален филм „ Граница “ на Елена Йончева. Скучен, изнасящ познати условия видео материал, агитация в стила на „ единствената истина “ и безапелационните лозунги в духа на „ Работническо дело “. Това написа във Facebook вицепремиерът Валери Симеонов във връзка кино лентата за оградата на границата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР