Това сочи официалния доклад за инцидента на службата на шерифа

...
Това сочи официалния доклад за инцидента на службата на шерифа
Коментари Харесай

Джеръми Ренър се е опитвал да предпази племенника си, когато го е премазал снегорина

Това сочи формалния отчет за случая на службата на шерифа в Невада

Актьорът Джеръми Ренър се опитвал да спре снегорина си, с цел да защищити своя към този момент пораснал племенник, когато тежката машина го е премазала на Нова година покрай дома му. Това сочи формалния отчет за случая на службата на шерифа в Невада, оповестява CNN, предава.

Според данните от следствието на управляващите ръчната спирачка на снегорина не е била задействана, а в противоположен случай тежкият случай е можело да бъде предотвратен.

Превозното средство е почнало да се плъзга встрани, откакто 52-годишната звезда от " Отмъстителите " го употребявал, с цел да извади камиона на племенника си от снега.

" Снегоринът Pistenbully е почнал да се движи встрани, карайки Ренър да излезе от него, без да задейства спешната спирачка ", гласи заключението в отчета, който медията е получила във вторник посредством искане за обществени записи.

" Въпреки че Pistenbully е имал някои механични проблеми, въз основа на нашата инспекция се счита, че ръчната спирачка е щяла да спре снегорина ", написа още в документите.

Племенникът е съумял да помогне на 52-годишния артист, до момента в който дойде помощ. Ренър е бил превозен с хеликоптер до болничното заведение, където остана повече от две седмици, претърпя минимум две интервенции и беше лекуван в интензивното поделение.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР