Това следва стотици дълги закъснения през август, когато Националните служби

...
Това следва стотици дълги закъснения през август, когато Националните служби
Коментари Харесай

Цените на самолетните билети са готови да се увеличат, тъй като сумата, която самолетите плащат за финансиране на контрола на въздушното движение, се увеличава

Това следва стотици дълги закъснения през август, когато Националните служби за въздушно придвижване (NATS) рапортуваха, което засегна системата за обмисляне на полети. Извършва се самостоятелен обзор на събитията.

Операторът за надзор на въздушното придвижване, наименуван NERL (NATS En Route Limited), се пробва да възвърне приходите, които бяха изгубени по време на пандемията, когато въздушният превоз беше спрян и финансирайте висококачествени равнища на обслужване в бъдеще.

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

Очаква се спомагателните разноски да се покачат с към 43 пенса и възлизат на към £2,08 на пасажер на полет.

Разходите за пътешестване със аероплан имат инфлация и високи сметки за сила, които накараха превозвачите да вдигнат цените.

Пилотът Майк Бийтън е уволнен от British Airways и му е неразрешено да лети след препиване с кокаин преди полет

Най-голямата самолетна компания в Европа, Ryanair, увеличи цените за 12-те месеца до 31 март тази година.

Търговският орган на самолетните компании, Airline UK, съобщи, че покачването е „ още един ритник в зъбите за пасажерите “, които „ неизбежно в последна сметка ще поемат сметката от милиони лири за нараствания “.

< p> Това нарастване „ не може да бъде целесъобразно “, се споделя в него.

„ Ясно е, че е нужен по-широк самостоятелен обзор на това по какъв начин се контролира NATS, с цел да се защитят пасажерите и да се подсигурява, че самолетните компании не постоянно са принудени да работят като застрахователят от последна инстанция и поемат милиони лири разноски за неизправности, които не са по тяхна виновност. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР