Това следва , което беше обхванато от изтичане на информация

...
Това следва , което беше обхванато от изтичане на информация
Коментари Харесай

Лейбъристите обещават да „върнат бъдещето на Великобритания“ с началото на конференцията

Това следва, което беше обхванато от приключване на информация за бракуването на HS2 - защото тези, които се надяват да наследят Риши Сунак, провокираха звук.

Най-новото в политиката: „ Ние сме партията на смяната “ – Стармър

Лейбъристите ще се надяват да се възползват от своите междинни избори за Ръдърглен и Хамилтън Уест.

, който е заместник-лидер на партията и секретар в сянка, ще каже на делегатите в Ливърпул, че лейбъристите желаят „ напредък на всички места за всички хора “ – с „ почтена работа, сигурен дом и мощна общественост “ за всички.

Според партията госпожа Рейнър също по този начин ще „ изложи проекта на лейбъристите за преустановяване на изключителната обстановка с жилищата на торите “.

Коя е Анджела Рейнър? Историята зад вероятния идващ вицепремиер на страната

Жилищното настаняване е една от многото области, за които делегатите ще се надяват да чуят повече детайлности, като някои упрекват партията, че е лека в детайлите с политиките си, в това число въпроси като като анулацията на HS2.

Бизнесът и стопанската система са други области, в които лейбъристите желаят да покажат, че са подготвени за ръководство.

Партията желае да покаже, че има компании като като летище Gatwick, Scottish Renewables, Specsavers, Ikea и McVities хостинг щандове за първи път - с хора като Джон Луис и Mastercard, говорещи на " разпродаден " бизнес конгрес.

След речта на госпожа Рейнър на Неделя, канцлерът в сянка Рейчъл Рийвс ще приказва в понеделник, с водача на партията във вторник.

Именно по време на тази тирада той ще „ очертае проекти за връщане на бъдещето на Англия “ – девиз, който.

Прочетете повече:
Десет момента от конференцията, които направиха заглавия

Стармър: „ Ние сме партията на смяната “

Друго политическо заричане, което се чака да бъде оповестено от госпожа Рейнър, е „ най-голямото до момента прекачване на властта от Уестминстър ", политика на събитие с някогашния водач и някогашен министър-председател Гордън Браун.

Говорейки в петък, заместникът на сър Кеир сподели: " Риши Сунак и торите имат още веднъж и още веднъж биван с чук към основите, върху които може да се гради добър живот. Достойните работни места, сигурните домове и мощните общности биват отнети от хората.

„ С петима министър-председатели за седем години и непрекъснат безпорядък и неустойчивост, бъдещето на Англия е оставено на назад във времето. Торите “ наследството е народен крах – нация, изравнена и лишена от вяра.

„ Докато торите откраднаха бъдещето на Англия, лейбъристите са тези, които ще го върнат с нашия проект да създадем работещите хора по-добри, като осигурим напредък за всички хора и на всички места. "

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате своите подкасти

Анелиз Додс, ръководител на Лейбъристката партия, сподели: „ Това е фантастично е да се върна в Ливърпул за годишната конференция на лейбъристите.

„ След 13 години на безпорядък и неприятно ръководство при консерваторите, хората се борят. Риши Сунак е изгубил надзор над своята партия, която е по-заинтересована от борба между тях в сравнение с в действителност да ръководи.

„ В това, което евентуално ще бъде последният сезон на конференцията преди общите избори, в никакъв случай не е било по-ясно, че лейбъристите имат проектите да отключат растежа, да създадат нашите улици безвредни, да обезпечат бъдещето на NHS, разбийте бариерите пред опциите и превърнете Обединеното кралство в суперсила за зелена сила.

„ Нека се обединим, с цел да върнем бъдещето на Англия. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР