Това сладко предложение на летище стопля сърцата.Във видео, станало популярно

...
Това сладко предложение на летище стопля сърцата.Във видео, станало популярно
Коментари Харесай

Любовта не познава граници: Мъж предложи брак на жената, в която бил влюбен цели 60 години

Това сладко предложение на летище стопля сърцата.

Във видео, станало известно онлайн, мъж пада на едно коляно, с цел да предложи брак на дамата, в която е вклюбен от шест десетилетия.
Нанси и Томас се срещнали преди 60 години, само че житейските им пътища се събрали едвам в този момент.

Ето и сладката и прочувствена тирада на Томас, с която предложил на Нанси:

„ Скъпа моя Нанси, изминаха 60 години, откогато се срещнахме за първи път, 10 години, откогато те видях за финален път, и 20 дни, откогато искрата сред нас пламна още веднъж. Винаги си била моята обичана, още от дните ти на мажоретка. Това провокира усмивка на лицето ми и кара сърцето ми да трепти.

„ През последните три седмици мислех за теб всеки ден, всеки час и разговарях с теб с часове всяка вечер. Искам да те видя още веднъж в прегръдките си, с цел да ти кажа какъв брой доста означаваш за мен. Този уикенд сбъднах тази фантазия. Ти си най-невероятният човек, който в миналото съм срещал, ти си всичко, което в миналото съм желал в половинката си. Затова през днешния ден пристигам с предложение: желая да прекарам остатъка от живота си с теб, да направя всеки ден трогателен и да се прибирам вкъщи при теб, да се разсънвам в прегръдките ти всяка заран и да споделям нашите фантазии и желания, да се смеем и плачем дружно и да се поддържаме взаимно. Обичам те повече, в сравнение с думите могат да опишат и желая да прекарам остатъка от живота си в доказване на това. Искам да те направя най-щастливата жена на света. Ще ми окажеш ли, Нанси, достойнството да бъдеш моята сродна душа, мой сътрудник във всеки смисъл на думата и моя обичана вечно? “

Трогнатата Нанси дала отговор с " ДА " с усмивка.

Вижте в галерията няколко фрагмента от щастливото събитие:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР