Това си е Трета световна война. Ако щете, вярвайте. На

...
Това си е Трета световна война. Ако щете, вярвайте. На
Коментари Харесай

Започна Третата световна война – нормални хора срещу зомбита


Това си е Трета международна война. Ако щете, вярвайте.

На мен самия не ми се ще да го допускам, само че е реалност. Просто към този момент умират най-вече руснаци и украинци. Руснаците – поради идиотията на тяхната си власт. Украинците – тъй като пазят себе си и Европа.

Китайците, сърбите, иранците и тези в Африка – те са на ръба. Видят ли, че може един огромен да изяде един по-малък, ще зинат мигновено. Големите единствено това чакат.

Само си представете по какъв начин китайците протягат ръка към Тайван (което и правят), по какъв начин унгарците протягат ръка към част от Украйна (за което намекват), по какъв начин турците протягат ръка към Кърджали и Хасково (за което, популярност богу, даже не намекват), по какъв начин сърбите протягат ръка към Косово (с основание) и по какъв начин ние посягаме към Македония (а имаме ли съображение?) – и ще разберете какво имам поради. Имам поради подготвена, чудна Трета международна война. Победи ли Путин през днешния ден (което няма да се случи), на следващия ден стартира огромната война.

Вчера руснаците взривиха една язовирна стена и предизвикаха екологична злополука, която ще се мери с години.

Какво ще ги спре да взривят на следващия ден една нуклеарна централа? Управниците им? Те са потвърдени нарушители, търсени от целия естествен свят. Моралът им? Достоевски е описал Фьодор Карамазов: той беше злобен и прочувствен.

Руската маса няма морал. Властта над масата – още по-малко. За нея това е разтегателно разбиране, като вътрешна гума на остарял москвич. До такава степен, че можеш да убиваш сина си и откровено да плачеш, до момента в който го убиваш, тъй като е необятна съветската ти душа (Вж. Иван Грозни убива своя син). Прозвището на Иван Грозни не идва от „ противен “, а от „ заплашителен “ – това за българския четец, който не схваща съветски език.

Казвам го като някогашен русофил (докъм 2014 година, до момента в който „ зелените човечета “ не влязоха в Крим и Донбас): руснаците могат да убиват свои до пристъп, или до момента в който своите не убият тях – постоянно се е случвало и продължава да се случва (вж. ГУЛаг, Белгород, Пригожин, заград-отрядите и т.н). Руснаците могат да доносничат за бащите си, а бащите им – за децата си (вж. Павлик Морозов и т.н.).

210 000 руснаци бяха убити от Путин за година и нещо. В Русия, и изключително в бедните райони оттатък Урал, към този момент няма мъжко население сред 20 и 45-годишна възраст. Нещо генофонд, ала-бала? Каквото е останало, е толкоз пияно, че не може да върви, камо ли да се развъжда.

В същото време в България има огромен % малоумни хора, в чиито глави е принудително набивано (и набито) нещо, наречено „ русофилия “. Предимно измежду мъжкото население с твърди китки. И веят флагове, и крещят, и трошат, единствено тъй като едни други хора не желаят да бъдат с Путин, а с Европа.

Тези врещящи хорица, вманиачени в неуместната концепция, че руснаците са ни освободили от турците безплатно, назовават себе си националисти. Какъв шовинизъм е да ти заплащат в рубли, които ги обменяш по курса за деня в левове (за да ги похарчиш за зехтин плюс саралия на пазара в Одрин), или за евро и долари, които да похарчиш за пасти (плюс йегермайстер) във Виена, или за октопод на скара (плюс узо) на Халкидики, до момента в който се пениш, че би трябвало да живей българският лев?

Цялата гнусота на путинска Русия и войната й в Украйна се заключава в обикновен факт: в случай че Путин победи Украйна, идната му цел ще е Молдова, по-следващите – Казахстан, Грузия, Армения и така нататък Това „ тъй наречените “ към този момент не включва България единствено заради 4 букви – Н.А.Т.О. Помагат и още 2: Е.С.

Живее ли ви се по съветски правила? Ами емигрирайте в Русия, за какво ми я водите тук?

Толкова пъти съм го повтарял – документално и устно – че чак ми писна: да харесваш Достоевски, Чехов и руснаците като цяло въобще не значи, че би трябвало да харесваш Путин, Песков, Шойгу и останалата сволоч. Няма по-голям русофоб на света от Путин – дотук той мазета стотици хиляди съветски жители и осакати още толкоз, хвърляйки ги в тъпа, нападателна и обречена война. Само Джугашвили може да му съперничи по всеобщо изтребване на руснаци, само че той най-малко е бил грузинец.

Понякога заран ме е боязън да си пусна тв приемника и да отворя компютъра, тъй като знам какво ще видя по новините. В моето село идва закъсняло лято, птичките пеят, щъркелите на стълба над ул. „ Стефан Стамболов “ си оправиха гнездото и май към този момент мътят, а съветските откачалници са изстреляли 20-30-50 ракети по украински градове и взривили язовир, електроцентрала, гара, черква, болница, спектакъл, учебно заведение.

За година и нещо щъркелите ни си вървяха до топлите страни (заедно с дечурлигата си), пуснаха дребните да се оправят сами, а мама и тати се върнаха в обичаното си гнездо и отново замътиха яйца. За моите щъркели мина цялостен, естествен и несломим цикъл на раждане-живот-пътуване-връщане-раждане.

За мен тази година и нещо мина с гадното възприятие за изтощение, че не мога да оказа помощ задоволително на украинските щъркели, тъй като тук един хасковско-харманлийски Бъстър Кийтън е решил, че съветските щъркели са по-добри, по-наперени, по-близки до нашите някак си.

Докога бе, господин миротворецо Радев? Докато Украйна се съобщи? Нали това ти е концепцията, когато забраняваш България да дава оръжие на нападната от агресор суверенна страна, с цел да си отбрани тя личните деца и щъркели.

Ако Украйна чакаше от теб помощ, горко й. И Украйна ще го запомни, повярвай.

Лошото е, че ще го помни и на мой тил. Като чуе думата „ българин “, украинецът ще си каже: а, да, тия мухльовци, дето мънкаха за мир и гледаха в профил по какъв начин Путин убива нас и щъркелите ни.

А в случай че (съвсем хипотетично и невъзможно) Украйна се съобщи, ти какво ще направиш, господин президент? Ще застелеш софрата за прииждащия Путин и неговата кървава тайфа, ето това ще направиш. Ще те назначи за генерал-губернатор, 100 %. А Деси – за генерал-губернаторша. За признателност тя ще му сготви едни типичен пълнени чушки в интимна конюнктура, а Вие… Абе не знам кой готви във вашето семейство, може Вие да сте по чушките, само че в действителност това въобще не ме интересува.

Защо, по дяволите (или чорт пабери), го правиш? А? Бил си в Америка, бил си в Европа, бил си и в Русия. Къде живеят по-добре, по-чисто, по-честно, по-справедливо, по-социално, по-богато? При Путин ли?

Товарете портокалите в бурета. Подпис: братя Карамазови.

А ти, глупако дълбок от дълбоката българска духовна провинция (в София си роден? или към този момент живееш в София? или смяташ да живееш в София? или от всичко на света най искаш да живееш в София?), ти си тъкмо този простак, който трябваш. Ти вееш знамето на копейките и си мислиш, че имаш някаква национална мисъл, родена от личния ти мозък, а не от путинската агитация. И настойчиво твърдиш, че не те интересува от кое място си получава зарплатата Копейкин, а единствено славата на България и нейния лев. Или нещо ти просветва пред очите – я, като че ли звездата на Кремъл! – а то се оказва една от свитките, които виждаш, когато те фрасне по носа локалната реалност под формата на служител, политик, арбитър, прокурор или елементарен престъпник. Трябва ли безусловно да те фрасне съветска ракета, с цел да се свестиш? Или смяташ, че тя е толкоз високоточкова (според определението на една „ възрожденка “), че ще заобиколи тъкмо теб?

За теб, глупако, ще изтъквам един интелигентен, богат и почтен руснак. Казва се Константин Боровой – бизнесмен и някогашен народен представител в съветската Дума (техния уж-парламент, в случай че не знаеш), преследван от Путин, изискал и получил политическо леговище в Съединени американски щати през 2014 година, сега 74-годишен. Подробности за него – в интернета на смарт телефона ти, фиктивен в Америка и създаден на всички места, с изключение на в Русия.

Няма никакво великолепие в Русия, в културата ѝ, в стопанската система ѝ, в достиженията ѝ, в народа й. Имало е обособени епизоди и пробиви на ужасяваща цена, имало е обособени писатели и музиканти, учени и открития.

Но това са епизоди в доста дълга и сива история.

Може през целия си живот да се хвалиш с Юрий Гагарин и Лев Толстой, с архитектурата на църквата „ Св. Василий Блажений “ и с киевския котлет в ресторант „ Национал “. Но това е минало. Далечно “, споделя руснакът Константин Боровой на руснаците.

И ги довършва:

„ Никой не се бои от съветското нуклеарно оръжие и от разните нервности на съветските патрЕотари, че ще покажат на някого кукиш (мръсен, дебелашки знак с пръсти, б.р.).

Искам да припомня, че поради всяка дори и мисъл за натискане на нуклеарното копче – Русия ще изчезне за 30 минути. Без диалози, изяснявания, всемирски приеми и публични вечери.

Ясно ли е всичко? Вие не можете и не оферирате нищо друго, с изключение на заличаване на целия свят.

И по тази причина: продължавайте сами да си пеете дитирамби.

Целият свят прелестно схваща, че в реалност вие представлявате изостанало-дива папуасия от третия свят с искания за великолепие.

Сладостната вечер с ваше присъединяване в света от дълго време приключи. “

Това, отново споделям (като футболист от българското първенство), го споделя руснак. Врял и кипял, от мен по-стар дори.

Красиво, а?

Питам теб, недодялан софийски глупако, както и Вас, господин президент на парламентарната република България, който през вчерашния ден отхвърли да участва на клетвата на постоянното държавно управление, с цел да се направи на забавен.

Тишина…

Единият сумти и гъгне нещо, другият щял да си пита пиарите.

Абе, я си…

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР