Това си е работа на ГЕРБ, каза пред журналисти. парламента

...
Това си е работа на ГЕРБ, каза пред журналисти. парламента
Коментари Харесай

Нинова: Бил ли е Антон Хекимян лична къртица на Бойко Борисов в bTV?

Това си е работа на ГЕРБ, сподели пред публицисти. Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка издигането на Антон Хекимян за претендент на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за кмет на София.

По думите ѝ обаче кандидатурата на журналиста поражда най-малко два въпроса.

Бил ли е Антон Хекимян персонална къртица на Бойко Борисов в bTV? Защото в този момент малкия екран би трябвало да носи отговорност за нещо, което евентуално не е нейно решение. Вторият въпрос е дали тази кандидатура не е издигната с сделката различен да завоюва и да не рови към Орлин Алексиев и цялата скица в общината години наред, съобщи Нинова.

От ГЕРБ да кажат бил ли е " къртица " в bTV, подчинявал ли е новините на партийните цели на Борисов. Това е доста значимо, това е значителен въпрос, подчертя тя.

Според водача на социалистите другият значителен въпрос по тематиката е има ли спогодба на локално равнище от " Продължаваме промяната - Демократична България " да не търсят отговорност от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. Нали го видяхте на национално равнище? Ще забележим дали този модел ще се придвижи на локално равнище, съобщи Корнелия Нинова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg