Това щеше да е достатъчно да победи рекорда, който се

...
Това щеше да е достатъчно да победи рекорда, който се
Коментари Харесай

Човек строи модел на Айфеловата кула със 700 000 кибритени клечки за осем години, само за да бъде отхвърлен световният рекорд

Това щеше да е задоволително да победи върха, който се държи от ливанския производител на модели Туфик Дахер от 2009 година, който употребява шест милиона кибритени клечки, за сътвори имитация на Айфеловата кула с размери 6,53 м (21,4 фута).

Но след завършването на своето създание на 27 декември господин Плауд сподели, че е подал молба до Световните върхове на Гинес единствено с цел да бъде отхвърлена, без даже да бъде видяно.

Изображение: Създаването на модела на кибритена съчка лиши повече от осем години. Снимка: Facebook/Ричард Плауд

В остра обява в обществените медии господин Плауд сподели, че решението е „ огромно отчаяние “ и съобщи аргументите на звукозаписната компания да отхвърли работата му.

Той сподели, че това е по този начин, тъй като структурата би трябвало да бъде построена от кибрит, който е наличен за обществеността за закупуване и няма запалими червени връхчета - и те не би трябвало " да се режат, разглобяват или деформират до точката, в която към този момент не са разпознати " като съвпадения.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР