Това ще продължи до края на т.нар. военна операция“ на

...
Това ще продължи до края на т.нар. военна операция“ на
Коментари Харесай

Независимото руско издание „Новая газета” спира работа

Това ще продължи до края на така наречен „ военна интервенция “ на Русия в Украйна, оповестяват от изданието
Независимото съветско издание „ Новая газета “ заяви, че прекратява своята печатна и онлайн активност до края на така наречен „ специфична военна интервенция “ на Русия в Украйна, написа Би Би Си.

Вестникът оповестява, че през днешния ден е получил второ предизвестие от съветския държавен орган за наблюдаване на връзките „ Роскомнадзор “.

❗ Мы получили еще одно предизвестие Роскомнадзора.

После этого мы приостанавливаем выпуск газеты в сетях и на бумаге — «до окончания «специальной интервенции на территории Украины».

С уважением, редакция «Новой газеты»
— Новая Газета (@novaya_gazeta)
Изданието получи първото предизвестие на 22 март, същия ден, когато неговият основен редактор Дмитрий Муратов сподели, че продава на търг своя орден за Нобелова премия за мир, с цел да събере пари за украинските бежанци.

Две предизвестия от Роскомнадзор могат да доведат до загуба на лиценза на медиите в Русия. Вчера „ Новая газета “ в взела присъединяване в изявлението на съветските медии с украинския президент Володимир Зеленски, само че не е разгласила материала, написа още Би Би Си.Руският държавен информационен регулатор ги е предизвестил предупредил за вероятните последици, в случай че го разгласява.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР