Това ще остане в историята като един от най-големите провали

...
Това ще остане в историята като един от най-големите провали
Коментари Харесай

Британският министър на отбраната се хвана на въдицата на руски шегаджии ВИДЕО

Това ще остане в историята като един от най-големите провали на английското министерство на защитата. Лидерът му Бен Уолъс попадна на въдицата на двама руснаци – телефонните шегаджии Вован и Лексус (Владимир Кузнецов и Алексей Столяров). Те се обадиха на англичанина под прикритието на „ украински министър-председател Денис Шмихал “. И Уолъс, без да усеща мръсния трик, по време на видеоконференцията стартира да излага една след друга военни секрети.

Например за това, че неговата страна не е срещу да помогне на Украйна за приемане на нуклеарни оръжия.

Или че британците са изпратили над четири хиляди противотанкови управляеми ракети (ПТУР) в Киев.

Днес Вован и Лексус показаха следния откъс от диалога с Уолъс - за вероятностите за влизане на Украйна в Северноатлантическия алианс.

„ Разбира се, ние сме тъжни [поради обстоятелството, че Украйна към момента не е в Алианса — ред.] “, призна министърът. - Англия беше една от страните, които желаеха вие [украинците] да се присъедините към НАТО.

Според Уолъс това е възпрепятствано от „ наличието на цели тридесет страни членки в Алианса “:

„ Не е толкоз елементарно да накараш всяка страна да каже „ да “, означи британецът в изявление с шегаджиите.

„ Винаги сме желали да се присъедините към НАТО, заради което изпращаме при вас нашите военни експерти през последните пет години, с цел да можете вие ​​[украинците] да стигнете до верния стадий “, заключи Уолъс.

Това не е последното видео от срамния документален трилър, чиито създатели са Вован и Лексус – шегаджиите дават обещание да зарадват почитателите с новите разкрития на Уолъс в напълно близко бъдеще.



Британското министерство на защитата изпрати искане до YouTube да отстрани видеото от диалога сред шефа им и съветските шегаджии, заяви РИА Новости в сряда, 23 март. Британското министерство на защитата споделя, че диалогът е редактиран и наличието му може да навреди на националната сигурност на Обединеното кралство.

Руснаците Вован (Владимир Кузнецов) и Лексус (Алексей Столяров) стигнаха до шефа на английския отдел за защита Бен Уолъс. Един от тях се показа като украинския министър председател Денис Шмигал. Обаждането беше посредством видеоконферентна връзка и продължи към 10 минути, преди английският министър на защитата да се усъмни и да приключи връзката.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР