Това ще е трето дипломатическо представителство на тази държава у

...
Това ще е трето дипломатическо представителство на тази държава у
Коментари Харесай

Молдова открива консулство и в Бургас – поема го бизнесдама

Това ще е трето дипломатическо посланичество на тази страна у нас

Министерският съвет одобри Решение за разкриване на консулство на Република Молдова в Република България, ръководено от почетно консулско длъжностно лице , със седалище в гр. Бургас и консулски окръг, обхващащ територията на областите Бургас, Варна и Добрич и за назначение на госпожа Женя Атанасова за почетно консулско длъжностно лице, заяви държавният пресцентър.

Г-жа Атанасова е член на Управителния съвет на Българо-молдовската търговско-промишлена палата и заместник-председател на Съвета на шефовете и ръководител на Одитния комитет на „ Кепитал Холдинг Груп “ АДСИЦ и в качеството си на почетно консулско длъжностно лице се чака да работи интензивно за поддържане и в допълнение насърчаване на отличните двустранни връзки сред Република България и Република Молдова.

Откриването на почетно консулство на Република Молдова в гр. Бургас ще способства за увеличение на опциите за съдействие сред двете страни в икономическата, научно-образователната, туристическата и други области от съвместен интерес , се показва още в известието.

Справка на „ Флагман “ демонстрира, че Молдова има и посолство в София, както и почетно консулство в Пловдив. В града под тепетата от 2015 година почетен консул е предприемачът , роден през 1978 година През 2009 година той е бил специалист в Комисия за битка с корупцията към Министерския съвет.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР