Това ще бъде първата Коледа за кралицата без нейния съпруг,

...
Това ще бъде първата Коледа за кралицата без нейния съпруг,
Коментари Харесай

Британската кралица отмени традиционното коледно събиране заради Омикрон

Това ще бъде първата Коледа за кралицата без нейния брачен партньор, който умря през април на 99 години.

Британската кралица анулира обичайното коледно събиране в резиденцията си Сандрингам, графство Норфък, като превантивна мярка против увеличаващите се случаи на заразявания с Омикрон.

Елизабет Втора ще бъде тази година в двореца Уиндзор, където ще се събере с членове на кралското семейство. От Бъкингамския замък обявиха, че това е „ персонално решение на монарха, което отразява внимателния метод към събитията “.

Миналата седмица кралицата разгласи, че няма да се състои обичайния предколеден обяд със фамилията. Това също бе в отговор на разпространяването на новия вид на Covid-19, предава БНР.

„ Всички правила ще бъдат спазвани от всички гости на кралицата по коледните празници “, гласи декларация от Бъкингамския замък.

95-годишната Елизабет Втора пропусна коледното празненство в Сандрингам и предходната година, поради локдауна и поради брачна половинка ѝ принц Филип, като тогава те също останаха в Уиндзор.

Очаква се синът ѝ принц Чарлз с Камила Паркър-Боулс, внукът ѝ принц Уилям и брачната половинка си Кейт Мидълтън, другият ѝ наследник принц Андрю с дъщерите си Беатрис и Йожени и най-малкият ѝ наследник Едуард със фамилията си да вършат компания на кралицата тази Коледа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР