Това ще бъде една турбо тройна коалиция, има повече средства

...
Това ще бъде една турбо тройна коалиция, има повече средства
Коментари Харесай

Иван Сотиров: Борисов ще бъде използван като плашило при провал на сегашните победители

" Това ще бъде една турбо тройна коалиция, има повече средства в хазната за асимилиране и заграбване, европейски фондове, зелени покупко-продажби - олигархията влага в такива политически планове, на тях им би трябвало най-малко една година да се ръководи, с цел да си избият вложенията ". Така дефинира възможното съдружно ръководство на страната в " Денят онлайн с Наделина Анева " по NovaNews Иван Сотиров, някогашен народен представител от Съюз на демократичните сили, Сдружение „ Достойнство, отговорност, морал "

Според него би трябвало да се промени метода, по който се прави политическата селекция.

" Сега партиите са корпоративни планове, без идеология и полезности. Организират се подправени революции, с цел да се рестартират остарели планове. Хората се лъжат и имат вяра в легенди ", счита той.

" Нямаме леви и десни. Лидери на партии, които се дефинират като демократични и антикомунистически, легитимираха Държавна сигурност с поддръжката си за Румен Радев. От ДСБ правят изменничество освен по отношение на дясното, само че и към България ", добави още той.

За него президентът Радев се е покрил при всички шпионски кавги и обикаля Европа, лобирайки за анулация глобите по отношение на Русия.

" Твърде евентуално е Кирил Петков да е министър председател, само че няма никакво смисли коя ще е марионетката, която ще извършва дилемите на олигархията ", сподели още Сотиров

Според него всяка поддръжка за имунизацията против COVID-19 е позитивна, само че политическите водачи у нас през последните месеци дават спорни сигнали и това обърква жителите, които по принцип не са антиваксъри.

Относно нуклеарната енергетика, Иван Сотиров съобщи че е последовател на употребата ѝ, само че плановете у нас са били компрометирани от корупция и измами.

За него Бойко Борисов към този момент няма да бъде сериозен фактор в политиката, а ще бъде употребен като чучело при неуспех на сегашните спечелили.

" Дясното у нас би трябвало да се преучреди, тъй като то тотално се компрометира ", заключи някогашният народен представител от Съюз на демократичните сили.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР